Experiences

Luxer gaat het niet worden: dit zijn de 5 duurste hotels ter wereld

submarine-stlucia-hotel

Houd je wel van een beetje luxe in het leven? Dan zit je met onderstaand lijstje wel goed. Voor deze super de luxe hotels moet je even diep in je buidel tasten, maar dan heb je ook wat en ben je een hele ervaring rijker. Je voelt je in deze hotels net de koning en koningin. Of het slechts bij dromen blijft of dat je na het zien van onderstaand lijstje een compleet spaarplan opstelt is aan jou. Wij zouden kiezen voor de tweede optie.

De 5 prijzigste hotels van de wereld

Nadat we even niet zijn weggeweest tijdens de corona periode, moeten we onze vakanties natuurlijk driedubbel inhalen. Ben je ook benieuwd hoe de duurste en meest luxe hotelkamers eruit zien en wat voor prijs je dan betaalt? Lees snel verder om daar achter te komen. Wellicht kun je wel wat besparen op het vliegticket  om nog een beetje wat over te houden om daar lekker te eten.  Let op; het kan natuurlijk dat de prijzen verschillen als je op een boekingsite kijkt. Dit ligt uiteraard aan de zoekperiode.

5. Royal Penthouse Suite at the President Wilson Hotel, Geneve – 27.600 euro per nacht

Hier kijk je, je ogen uit. Deze suite in Zwitserland is maar liefst 1.672 vierkante meter groot. Neem gezellig al je vrienden en familie mee, want er zijn in de suite 12 slaapkamers, een vergaderzaal, fitnessruimte en jacuzzi. Zin in een lekker hapje? Roomservice hoe je hier niet te bellen als je trek hebt, want er zit zelfs een privé kok bij in. Alsof dat niet genoeg is, heb je ook nog een eigen butler ter beschikking. Ook aan romantiek zal er niks ontbreken, want het zwembad heeft een geweldig uitzicht op het meer van Genève. Rihanna en Michael Jackson zijn je al voor geweest.

4. Hugh Hefner Sky Villa at the Palms Casino Resort, Las Vegas – 33.400 euro per nacht

Hier kan je in een dagje leven als dé Playboy-oprichter. De suite is maar liefst 930 vierkante meter groot en  is verdeeld over twee verdiepingen.Ook hier heb je een dag en nacht een butler tot je beschikking. De eye-catcher is wel de zwevende jacuzzi van 700.000 dollar. Al vinden wij het draaiend bed ook niet verkeerd. Hier zou je toch zo wat meer nachtjes willen vertoeven.

3. Ty Warner Penthouse Suite, New York- 50.000 euro per nacht 

Op de 52ste verdieping vind je deze super de luxe suite. Hij is ruim 100 vierkante meter groot en aan alle kanten heb je een balkon. Dan zou je misschien denken: wat een overbodige luxe. Dat verandert als je ziet dat je van elk balkon kunt genieten van een 360 graden panoramisch uitzicht over de stad. De bouw van deze suite alleen al heeft ruim 40 miljoen euro gekost. We zijn benieuwd wat het hele hotel dan wel niet heeft gekotst.

2. The Mark Hotel, New York- 70.000 euro per nacht


Altijd al willen shoppen in New York? Breng dan ook een bezoek aan The Mark Hotel. Hier heb je het allermooiste uitzicht over de stad én over Central park. Je verdwaalt bijna in de suite met 2 verdiepingen. Het heeft maar liefst 5 slaapkamers, 6 badkamers, een eigen spa,  eigen gym, en een bibliotheek. Vervelen zul je er dus zeker niet!

1. Lover’s Deep Luxury Submarine, Saint Lucia- 120.000 euro per nacht

Hier kan je toch alleen van dromen! Dit duurste hotel  van de wereld staat in Saint Luca. Een eiland in het Caribische gebied (Noord-Amerika). Het maakt deel uit van de Kleine Antillen en het Britse Gemenebest. Het luxe 5 sterren hotel bevindt zich in de oceaan. Zeer uniek, want het is in een onderzeeër gebouwd. Ben je de locatie zat? Dan kun je elke dag aan de kapitein aangeven waar je naartoe wilt varen.

Zoek je het toch liever wat dichterbij? Bekijk dan is dit super de luxe vakantiehuis in Zeeland. Die is ook zeker niet verkeerd.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!