Kijken jullie ook altijd zo uit naar jullie aankomende reizen? In dit artikel schrijf ik waar mijn aankomende reizen binnen 365 dagen naar toe gaan. Ik kan niet wachten.. 

Schotland, juni 2019:

In juni van dit jaar ga ik naar Schotland met mijn vader. Het doel is om een road trip te maken van 10 dagen waarbij wij gaan kamperen. Dit gaat een hele bijzondere ervaring worden om alleen met mijn vader op reis te gaan. Daarnaast is Schotland natuurlijk een prachtige bestemming. Nu hopen op goed weer..

Noord-Ierland, oktober 2019:

In oktober ga ik met twee vrienden naar Noord-Ierland. Ik hoor je denken, maar dat lijkt toch op Schotland? Mijn vrienden willen graag naar dit land doordat we dan een roadtrip met natuur kunnen combineren. Daarnaast hebben we helaas niet heel veel tijd, en je kunt een mooie roodtrip door Noord-Ierland maken in 4-5 dagen, perfect!

Noorwegen, Lofoten en Senja, januari 2020:

De Lofoten en Senja staan al een hele tijd hoog op mijn bucketlist! Het plan is om 10 dagen met de camper door Artic Norway te rijden om dit prachtige stuk te ontdekken. Op zoek naar het noorderlicht en wildlife. Ik wil namelijk met orca’s snorkelen tijdens deze vakantie! Dit is de reis waar ik al heel lang naar uitkijk!

Finland, februari 2020:

Nadat ik het eindelijk voor elkaar had gekregen om met een vriend naar de Lofoten en Senja te gaan kreeg ik te horen dat er op het werk plannen waren om naar Finland te gaan. Dit kan ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Nogmaals opzoek naar het noorderlicht, en geweldige activiteiten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *