Reistips

Bij de Action scoor je nu een retro Volkswagen bus tent

volkswagen-tent-action

Ga jij deze zomer weer naar een camping of een festival met de tent? Dan hebben wij de perfecte tent voor jou gevonden. Je kunt namelijk terugreizen naar de jaren ‘60 met deze gezellige Volkswagen-bus tent. Je bent hiermee gegarandeerd de sensatie van iedere camping of elk festival. Hij lijkt net echt en geeft die heerlijk sixties vibe.

Volkswagen-bus tent

De Volkswagen-bus is een stukje nostalgie. Deze schitterende vintage bus is het ultieme vervoermiddel voor een goede roadtrip of surf-reis. Het is het kenmerk van een echte groep levenslustige hippies. Je kunt er nu in eentje slapen. Hij is namelijk net echt, alleen dan zonder motor.

Je kunt deze kampeertent makkelijk en snel opzetten met behulp van de meegeleverde handleiding. Binnen no-time sta je naast jouw gezellige en kleurrijke vintage wagen. De tent is ook nog eens perfect bestand tegen flinke regenbuien, toch wel handig als je in Nederland gaat kamperen. Na een lekkere camping-sessie kun je hem gemakkelijk weer meenemen in de hoes.

volkswagen-bus-tent

Details van de tent

Deze tent heeft een afgesloten slaapcabine voor 3 personen. Daarnaast is er ruimte voor spullen in de voortent en kun je hem makkelijk in elkaar zetten. Een kind kan de was doen! Hieronder de details van deze tent op een rijtje. Je kunt de tent hier scoren voor 69,95. Op zoek naar meer handige reisgadgets? Check deze 7 essentiële reisgadgets die jouw reis makkelijker maken.

Afmetingen: 380 x 200 x 145 cm
Afmetingen inclusief verpakking: 56 x 16 x 16 cm
Materiaal tent: Polyester
Materiaal grondzeil: Polyethyleen
Aantal compartimenten: 2
Inclusief scheerlijnen: Ja
Inclusief haringen: Ja
Inclusief hoes: Ja

NU KOPEN VOOR 69,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!