Overnachtingen

De ‘meest afgelegen woning ter wereld’ staat te koop voor een prikkie

afgelegen-woning-eiland

Ben jij gesteld op jouw privacy? Is het een enorme uitdaging om een huis te kopen in Nederland? Droom jij van een vrijstaande woning? Dan hebben we een pareltje voor je gevonden. Dit is het ultieme huis voor introverte mensen. Er staat namelijk een hele afgelegen, en tikkeltje eenzame, woning te koop voor ‘slechts’ 399.000 dollar. Er zitten echter wat haken en ogen aan.

Eenzame vrijstaande woning

Natuurlijk is 4 ton geen schijntje, tenzij je het vergelijkt met iedere vrijstaande woning in Nederland. Dit huisje staat dan ook niet in Nederland, maar op een (nu nog) onbewoond eiland voor de kust van Maine in Amerika. Het huis heeft 1 slaapkamer, inclusief uitzicht over de Atlantische Oceaan. Dat klinkt niet verkeerd toch?

De woning is volledig vrijstaand en het enige bewoonbare gebouw op het zogenaamde Duck Ledges Island. De makelaar verkoopt dit stukje dan ook als ‘de beste plek om jouw vrije tijd door te brengen’. Als je introvert bent, aan een boek bezig bent, klaar bent met mensen of gewoon even wat alone time wilt hebben dan klopt dit als een bus.

afgelegen-woning-te-koop

Volledig afgelegen op een eiland

Je bent echter niet helemaal alleen, het eiland heeft namelijk veel zeehonden in de omgeving. Zij kunnen jou meer dan genoeg entertainment brengen. Daarnaast heb je ook een goede wifi-verbinding op het eiland zodat je lekker kunt surfen, Netflixen en streamen. Je kunt dus gewoon jouw familie of vrienden facetimen als je je een beetje alleen voelt. Eten bestellen gaat echter wel een probleem worden.

Er zijn hier namelijk geen fancy restaurants, supermarkten of andere ‘essentiële’ dingen in de buurt. Je bent dus op jezelf aangewezen en zult voor jezelf moeten zorgen. Er zijn wel een aantal aanlegplaatsen zodat je met jouw bootje op pad kunt. Plaatsen als Jonesport en Addison, wie kent ze niet, zijn redelijk in de buurt. Check de foto’s hieronder:

Op zoek naar een eiland dichter bij de gezelligheid? Dit eiland voor de kust van Curacao staat ook te koop!

afgelegen-woning-eiland-te-koop
afgelegen-woning

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!