Bestemmingen

Airbnb parel: gezellige boomhut in de achterhoek

airbnb achterhoek boomhut

Op zoek naar een toffe accommodatie in Nederland? Dan is Airbnb natuurlijk een goede plek om pareltjes te ontdekken. Wij hebben alvast een mooie Airbnb gevonden die zeker een plekje op de bucketlist verdient. In de Achterhoek staat namelijk een hele stoere, maar gezellige, boomhut. Perfect geschikt voor een weekendje, midden in de natuur.

Airbnb boomhut in de natuur

Op Airbnb kom je de tofste pareltjes tegen, zo ook deze mooie boomhut. Deze hut is gebouwd in een oude eik en heeft twee verdiepingen. De boomhut is op een bijzondere manier gebouwd, de stam loopt namelijk door het huis. Dit geeft een heel erg toffe look waardoor je echt een bent met de natuur.

Je leeft zelfs mee met het ritme van de boom. Bij harde windstoten schommel je namelijk mee en er zijn genoeg vogels en andere dieren om je heen. Even helemaal terug naar de basis, iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken op z’n tijd.

airbnb boomhut achterhoek

De boomhut van binnen

De eigenaren van deze boomhut hebben deze zelf ontworpen en gebouwd op hun eigen privéterrein. De boomhut heeft twee verdiepingen en heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een tweepersoonsbed, toilet, douchen, eigen keuken en een dak van glas. Niet heel erg luxe, wel een super vette ervaring.

Door het glas kun je naar de sterren kijken. Perfect geschikt voor een romantisch nachtje met je liefje. Je kunt de boomhut voor 2 nachten boeken met twee personen voor €341 euro. Een prima prijs voor zo’n bijzondere ervaring. Bekijk hieronder alvast een aantal foto’s.

airbnb boomhut 1

airbnb boomhut

airbnb boomhut boeken

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!