Overnachtingen

Dit is de gruwelijkste en populairste boomhut op Airbnb

Dit is de gruwelijkste en populairste boomhut op Airbnb

Wie is er nou niet gek op boomhutten? Van jongs af aan bouwen we ze en hebben we de droom om er in te slapen. Op AirBnb en Vipio staan genoeg toffe boomhutten om in te overnachten. De boomhut die we vandaag uitlichten, in de buurt van Atlanta in Amerika, is veruit de populairste op Airbnb. Waarom? Dat laten we je zien.

Populaire boomhut op Airbnb

Deze boomhut is zo’n 18 jaar geleden gebouwd in de tuin van Petr Bahouth. Hij deed dit met de passie van een kind, vol met leuke details zoals touwladders tussen de kamers. Het resultaat? Het is binnen no time de populairste boomhut op Airbnb geworden. Als je de foto’s ziet snap je direct waarom.

Volgens vele reviews is de boomhut nog mooier in het echt dan op de foto’s. Om dit te ervaren moeten we toch maar een keertje een kijkje nemen als we in de buurt zijn. De boomhut is letterlijk van alle gemakken voorzien en bestaat uit drie delen. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van drie aparte kamers. Je kunt via de touwladders van kamer naar kamer lopen.

boomhut-atalanta-airbnb

300.000 views per maand

Peter Bahouth is een milieu-activist en bouwde deze boomhut 18 jaar geleden al in zijn tuin. Hij deed dit vooral vanuit passie en om er zelf in te overnachten. Een paar jaar geleden ontdekte hij Airbnb en besloot de boomhut te verhuren. Inmiddels is de boomhut zo populair dat er 300.000 mensen per maand op de pagina verschijnen. Uiteraard zit de boomhut daardoor vaak vol en moet je ver van te voren boeken. Zet de boomhut dus op de wishlist als je geïnteresseerd bent!

Heb je een boeking weten te plaatsen? Dan krijg je van Peter een uitgebreide rondleiding. Hij legt uit over de bomen en het bos. Een van de kamers is zelfs gemaakt in een boom van meer dan 160 jaar oud. Het bed in de boomhut staat op wieltjes, waardoor je ook buiten kunt slapen en wakker kunt worden in de natuur.

Dus ben je ooit in Buckead, in de buurt van Atlanta, en wil je genieten van de prachtige natuur en deze mooie boomhut? Dan kun je een boeking plaatsen voor 300 euro per nacht. De eis is wel dat je minimaal 2 nachten boekt. Geen problemen mee toch? Bekijk de boomhut hier op Airbnb!

boomhut-populairste-airbnb

boomhut-airbnb

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!