Overnachtingen

Op Airbnb staat nu een volledige Friese kerk om in te overnachten

airbnb-friesland-kerk-slapen

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting? Zoek dan niet verder! Dit is misschien wel een van de gekste en meest unieke plekken om te slapen: een Airbnb in een kerk. Deze kerk staat in het Friese Paperga (wie kent het niet). Deze speciale Airbnb krijgt 4,8 sterren en is enorm geliefd onder mensen die op zoek zijn naar een unieke ervaring. 

Een volledig eigen Kerk in Friesland

Deze knusse en idyllische kerk, inclusief badkamer, is volledig voor jouzelf. Je kunt hier vertoeven in een romantisch hemelbed. Dit is een unieke ervaring voor jou en jouw liefje. Ook voor kinderen is dit een locatie die ze nooit meer zullen vergeten. In de kerk is tijdens de Heilige Nachten een ‘pop up’ concept ontwikkeld.

Dit concept houdt in dat zonder aantasting van de waarden van de kerk een knusse ‘huiskamer’ is gecreëerd waar je kunt overnachten. De eigenaren van het kerkje heten je welkom en zorgen dat je je thuis voelt. Door de overnachting draag je bij aan het voortbestaan van kerkgebouwen en hun verhalen. Het is dus een echte aanrader voor mensen met een liefde voor het geloof.
airbnb-kerkje-friesland

Volop faciliteiten

De kerk staat in het alom bekende Paperga. Peperga is een dorp in de gemeente Weststellingwerf, in de zuidoosthoek van de Nederlandse provincie Friesland. De dichtstbijzijnde stad in de buurt is Wolvega. Een leuk gebied om meteen te ontdekken.

Naast de gezellige huiskamersfeer in de kerk is er ook een douche aanwezig. Ook is de kerk voorzien van elektrische dekens aangezien het in het voorjaar en najaar aardig fris kan worden. Je kunt ook kiezen voor een ontbijtje. De host Hanneke maakt deze speciaal voor jou. Bekijk de Airbnb hier!

friesland-kerk-bijzondere-overnachting

airbnb-kerk

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!