Overnachtingen

Deze villa met kartbaan, zwembad en golfbaan huur je nu via Airbnb

airbnb kartbaan amerika

Ben jij op zoek naar een leuk uitje voor het volgende weekend met vrienden en vriendinnen? Dan hebben we de perfecte Airbnb voor jullie gevonden. Dit is vooral een Airbnb voor raceliefhebbers en mensen die gek zijn op extreme activiteiten. Je moet er wel voor naar Missouri in Amerika vliegen, plak er dus minimaal een extra weekje Verenigde Staten aan vast.

Airbnb vol plezier

Deze Airbnb, genaamd Little Tall-broek, heeft alles wat je nodig hebt voor een weekend vol plezier. Het is een verblijf met plek voor 16 gasten, je kunt de prijs dus door 16 delen als je zoveel mensen bij elkaar weet te trommelen. Deze 16 gasten kunnen verspreidt worden voor zes verschillende slaapkamers. In totaal beschikt deze Airbnb over maar liefst 8700 vierkante meter. Ben jij de weg kwijt geraakt? Er staat personeel klaar om jou de hele dag te helpen.

Daarnaast heeft dit huis ook gratis WiFi, Airconditioning, een sportruimte om op te warmen en goede televisies en Bluetooth speakers. Perfect om een gezellig huisfeestje te houden, na alle inspanningen en wedstrijden die je hier met elkaar kunt spelen.

airbnb kartbaan missouri

Inclusief zwembad en kartbaan

Het huis is daarnaast helemaal ingericht om je geen seconde te vervelen. Het draait uiteindelijk allemaal om de geniale kartbaan die bij het huis hoort. De vorm van dit circuit lijkt op een Nascar-baan en je kunt er de volledige dag van genieten. Ook zijn er allemaal andere voertuigen waarmee je over het circuit kunt scheuren. Dit zit allemaal inclusief in bij de prijs. Naast karten kun je hier zwermen, tennissen en basketballen.

Wat zo’n heerlijk weekendje weg kost? De prijzen schommelen per dag en de Airbnb zit de komende maanden vol. Zodra er weer plek is kun je uitgaan van ongeveer 1800 euro per nacht voor 16 personen. Best een prima prijs voor alle entertainment die erbij hoort. Je moet wel minimaal 2 nachten blijven. Bekijk alle info hier.

Op zoek naar meer toffe Airbnb’s?

 

 

airbnb kartbaan missouri amerika

airbnb kartbaan zwembad

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!