Experiences

Droom overnachting: Airbnb verhuurt nu deze Mango Farm op Hawaï

mango-farm-openlucht-woonkamer
De openlucht-woonkamer van de mango farm (bron: airbnb)

Wie droomt er niet van een vakantie naar het verre Hawaï? Met zijn hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en, blijkbaar, mango farms! Deze overnachtingsplek die wordt verhuurd via Airbnb is echt alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie. Omgeven door groen, hier en daar een hangmat… een toevluchtsoord voor iedereen die de stress van het dagelijks leven zat is. Aloha, Hawaï!

Een mango farm op prachtig Hawaï

Oh, Hawaï. Projecteren zich ook meteen beelden van stranden, cocktails en surfdudes op je netvlies? Van baaitjes en blauw water, van blije mensen die relaxed rondhangen? Geweldig. Ook leuk: Op Hawaï (waar ze overigens maar twee seizoenen kennen) is het in de zomer gemiddeld 29 graden, en in de ‘winter’ rond de 26. Daar kan Nederland nog wat van leren!

De Hawaïaanse eilanden bestaan uit 19 verschillende eilanden, waarvan de bekendste en drukste Hawaï, Maui, Moloka’i en O’ahu zijn. De prachtige overnachtingsplek die we vandaag met jullie willen delen ligt op het grootste eiland, Hawaï, in het zuiden van de archipel en als je dit ziet wijzig je je zomervakantieplannen gegarandeerd. Op naar Amerika!

hawai-strand-baai-palmbomen
Vanaf de farm is het slechts anderhalve kilometer wandelen naar het strand (bron: airbnb)

Tropisch overnachten

De mango farm is een tropisch paradijs, weg van de drukte (maar toch op rijafstand van hotspots) en middenin de natuur. De ruimte zelf is een soort openluchtwoning met maar een paar muren hier en daar: de woonkamer heeft bijvoorbeeld alleen een dak dat wordt ondersteund door grote houten pilaren – dat geeft de hele woning een prachtige rustieke look. Zelfs de ‘rivierrotsdouche’ is in de openlucht.

Met een eigen, modern maar simpel ingerichte slaapkamer, een eigen keuken met basisvoorzieningen een privébadkamer en een buitenruimte van 600m2 is dit ultiem genieten. Ben je een buitenpersoon? Dan is deze plek voor jou. Wel hopen dat je ’s avonds niet lek geprikt wordt

hawai-mango-farm-woonkamer
Heerlijk relaxen op de bank of in de hangmat (bron: airbnb)

Op de boerderij

De mango farm waar de ruimte wordt verhuurd is een familieboerderij van 1,7 hectare, waar acht verschillende soorten mango’s worden verbouwd. Ook vind je er appel- en sinaasappelbomen en bananen- en ananasplanten. Katten en kippen lopen er vrolijk rond en er zijn vele vogels, kikkers en insecten te zien en te horen. Terug naar de natuur dus!

Bij aankomst op de mango farm krijg je een assortiment van vers fruit aangeboden, die op verzoek kan worden aangevuld en dit is waarschijnlijk het lekkerste fruit wat je ooit gehad hebt. Vers, van een biologische boomgaard op Hawaï? Veel beter dan dit wordt het niet. Ook kun je vragen om groenten en kruiden uit eigen tuin.

mango-farm-douche-badkamer-natuur
Douchen doe je met uitzicht op de bomen en planten van de farm (bron: airbnb)

Overtuigd? Hier kun je boeken

Even opsommen: Hawaï, vlakbij hotspots waar je kunt surfen en chillen op het strand, middenin de natuur, omringd door boomgaarden, vers fruit op je kamer wanner je dit wilt… Dat klinkt als de droom! Je boekt ‘m hier op Airbnb voor rond de €220,- per nacht inclusief schoonmaak- en servicekosten. Er is plek voor twee personen.

Niet duur voor wat je ervoor terugkrijgt. Ook is er in het huisje nog Wi-Fi, een wasmachine en droger, een tv, plafondventilators, een barbecue en tuinmeubels en voldoende plek om te werken. Wandel ongeveer anderhalve kilometer naar het strand waar je kunt zwemmen, snorkelen en paddleboarden of zelfs dolfijnen kunt spotten. Wij zijn overtuigd, en jij?

tv-slaapkamer-mango-farm-hawai
tv kijken kan, maar doe je vast niet op deze prachtige plek (bron: airbnb)

Wil jij ook tropisch genieten, maar blijf je liever wat dichterbij huis? In Duitland vind je het allergrootste subtropische zwemparadijs ter wereld!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!