Bestemmingen

Deze sprookjesachtige Airbnb in Marrakech kun je voor een prikkie huren

Deze sprookjesachtige Airbnb in Marrakech kun je voor een prikkie huren

Marrakech is een plek die je ooit in je leven gezien moet hebben. De Marokkaanse stad ligt namelijk op slechts 4 uur vliegen en je hebt direct het gevoel in een andere wereld te zijn. Als je nog op zoek bent naar een magisch verblijf, dan is deze Airbnb precies wat je zoekt. Je krijgt hier meteen het 1001 nacht gevoel.

Marrakech: de beroemdste stad van Marokko

Marrakech is niet te vermijden. De wereldberoemde stad waar je wandelend over het Jemaa El-Fna plein de oosterse geuren opsnuift. Het is een prachtige, chaotische, enerverende en bijzondere stad om te bezoeken. Perfect om jouw Marokkaanse avontuur mee te beginnen of eindigen.

Als je op zoek bent naar een sprookjesachtige verblijfplaats dan is deze Airbnb perfect geschikt. Deze bijzondere Airbnb bevindt zich namelijk in het centrum van Marrakech. Het verblijf is een typische Riad en ligt op een steenworp afstand van alle highlights. Ondanks dat het centraal gelegen ligt voel je een oase van rust over je heen komen als je in deze Riad verblijft. Het beste van twee werelden dus.

airbnb riad marrakech marokko

Dar Ahwach Riad

Deze Riad, ook wel Dar Ahwach genoemd, heeft alles waar je naar zoekt als je een Marrakech trip wilt boeken. Je kunt er met zes personen verblijven en is dus goed geschikt voor een tripje met familie of vrienden. Je hebt de gehele medina voor jou en jouw reisgenoten.

De Riad heeft verschillende slaapkamers, gezamenlijke ruimtes zoals een woonkamer, keuken en een mooi terras. De slaapkamers zijn stuk voor stuk voorzien van badkamers en een toilet. Je kunt ook een deel van de slaapkamers huren, hierdoor heb je de Riad voor jouzelf, maar betaal je alleen voor de kamers waar je gebruik van maakt. Netjes!

Als je bent geland op het vliegveld van Marrakech ben je binnen 20 minuten in de Airbnb. Dit ligt wel even aan de drukte in de stad, in Marrakech weet je nooit hoe de wind staat op dit gebied. De prijs van de Airbnb is ook erg aantrekkelijk. Voor 2 personen betaal je een prijs van €80,- per nacht. Ga je met 3 personen of meer? De prijs stijgt dan met een paar tientjes per persoon, goede reden om meer mensen uit te nodigen dus!

Lees ook: Taghazout: een verborgen idyllisch (surf)paradijs in Marokko

marrakech riad airbnb

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!