Bestemmingen

Deze Airbnb met eigen racebaan is perfect voor een vriendenweekend

airbnb racebaan amerika

Scrollen door Airbnb is een van onze grootste hobby’s. Op dit platform kom je de prachtigste accomodaties tegen. De Airbnb van deze week is perfect geschikt voor race-fans die samen een weekendje weg willen. Het is namelijk een accommodatie, inclusief een eigen racebaan, met genoeg slaapplek voor jouw hele vriendengroep of familie.

Airbnb: accomodatie met eigen racebaan

Als je deze Airbnb, in de Amerikaanse staat Missouri, boekt moet je verplicht wat rondjes racen. Deze accomodatie gaat schuil onder de naam Little Talladega, vernoemd naar de Talladega Speedway. Het circuit is, volgens de eigenaar, geïnspireerd op een snelle Nascar-baan. Dit lijkt ons wat overdreven, maar het idee is natuurlijk geweldig.

Je kunt jouw eigen voertuig op het circuit gebruiken, maar je kunt ook rondscheuren in de voertuigen die je bij het boeken van de Airbnb krijgt. Ze hebben namelijk karts, quads, ATV’s en crossbrommers staan. Dit is een unieke ervaring die perfect is voor een gezellig vriendenweekje. Neem wat vrienden mee en je kunt elkaar de hele dag uitdagen om te racen.

airbnb racebaan little

Volop entertainment

Je hoeft deze Airbnb eigenlijk niet eens te verlaten. Ben je klaar met scheuren op het circuit? Dan kun je in de loods met elektrische driftkrats racen. Dat ook wel gezien? Dan kun je genieten van de arcadekasten of baantjes trekken in het zwembad. Is dat alles? Nope. Er is ook een golfbaan, tennisbaan en een visvijver. Dit is officieel de ultieme plek voor een vakantie met vrienden en vriendinnen.

Het is dus knap als je je hier weet te vervelen. Er is in totaal plek voor 12 personen. De prijs ligt gemiddeld rond de 1725 euro per nacht. Best prijzig, maar als je met 12 man bent ben je 140 per nacht kwijt. Dit is inclusief al het entertainment wat Little Talladega biedt. Prima te doen. Bekijk de Airbnb hier!

airbnb racebaan entertainment accomodatie

airbnb racebaan zwembad

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!