Bestemmingen

Airbnb Find: bijzonder roze kasteel met infinitypool midden in de jungle

roze kasteel airbnb costa rica

Tijd voor een heerlijk tripje met vrienden en vriendinnen? Dan hebben wij de perfecte Airbnb gevonden voor mensen die van roze houden. Dit bijzondere roze kasteel in Costa Rica kun je nu met jouw gehele vriendengroep boeken. We moeten we wel bij zeggen; je moet er wel flink voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. Dit is een van de meest bizarre verblijven die we vonden op Airbnb.

Slapen in een roze kasteel

Dit schitterende kasteel is een parel op Airbnb: Casa Pacifica. Het voelt alsof je een andere tijd in stapt, zodra je bij dit kasteel binnenloopt. Toch is de inrichting best wel modern en een tikkeltje tropisch. Je beschikt over prachtige terrassen, omgeven door mooie natuur. Daarnaast heb je een mooie infinitypool met uitzicht op de jungle. Beter gaat het in onze ogen niet worden.

Een voorwaarde is echter wel dat je gek bent op de kleur roze. Als dit geen probleem is voor jou en jouw vriendengroep, is het de hoogste tijd om dit kasteel te boeken. Er is plek voor 11 personen met maar liefst vijf slaapkamers. Op deze manier is de prijs in een klap een stukje zachter. Vanaf Casa Pacifica loop je binnen 3 minuten naar het schitterende strand van Playa Danta.

casa pacifica costa rica

Een trip naar Costa Rica

Deze bijzondere Airbnb is dus in Costa Rica te vinden. Dit land staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Wij hebben in dit artikel al eens uitgelicht waarom Costa Rica hoog op jouw lijstje zou moeten staan. Je moet er wel 20 uur voor vliegen, maar dan heb je ook wat. Kom je met elf vrienden/vriendinnen? Dan ben je 170 euro per persoon kwijt. Bekijk de foto’s van dit roze paleisje alvast onder aan dit artikel.

Op zoek naar prachtige overnachtingen dichterbij?

roze kasteel airbnb

roze kasteel costa rica

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!