Experiences

Je kunt binnenkort gratis overnachten in Shrek’s moeras

airbnb-shrek-moeras-overnachting
Foto: Airbnb

Shrek is en blijft een van onze favoriete films. Hij, Fiona en zijn praatgrage ezel zitten diep in ons hart. De ezel past op het optrekje van Shrek en nodigt bij deze gasten uit om als een oger te slapen in zijn moeras. Deze magische plek is nu namelijk te boeken via Airbnb. Het mooiste nieuws? De gelukkige reizigers kunnen hier gratis overnachten.

Slapen in een sprookjesachtig moeras

Shrek’s moeras ligt tussen de heuvels van de Schotse Hooglanden. Voor het eerst is het afgelegen toevluchtsoord niet alleen beschikbaar voor de oger die niet wil worden lastiggevallen, maar ook voor een aantal van zijn grootste fans.”Shrek’s moeras is prachtig. Echt prachtig. Het is de perfecte plek om gasten te ontvangen,” zegt Donkey. “Weet je wat ik er leuk aan vind? Alles. Het begroeide landschap, het bescheiden interieur, de rotsblokken, alles. Ik kan niet wachten tot gasten dit modderige stukje paradijs zelf kunnen ervaren.”

Gasten worden ondergedompeld in de wereld van de oger tijdens twee speciale overnachtingen (maar dan zonder de fakkels, hooivorken en opdringerige ridders). Het moeras geeft de term ‘boomhut’ een geheel nieuwe betekenis. Met een houten bouwwerk, de iconische stijl en het herkenbare interieur voel je je helemaal op en top oger voor een paar dagen.

airbnb-shrek-huis
Foto: Airbnb

De details van het verblijf

Voor €0 per nacht – een knipoog naar het onbetaalbare toevluchtsoord dat Shrek’s moeras was voor allerlei sprookjesfiguren – kunnen ‘brogers’ een verzoek indienen om een exclusief verblijf van twee nachten in het moeras* te boeken. Het moeras biedt ruimte aan maximaal drie gasten en is beschikbaar van 27 tot 29 oktober op Airbnb.

Tijdens het verblijf in dit spectaculair afgelegen moeraslandschap kunnen gasten:

  • ontspannen in de sfeer van ‘oorsmeerkaarslicht’
  • lekker ontspannen met een parfait (want wie houdt er nou niet van parfait!)
  • verhalen vertellen rond het vuur tot diep in de nacht
  • ‘s ochtends genieten van een versgebakken wafels
  • genieten van de ultieme privacy die Shrek’s vertrouwde buitenhutje biedt (je weet wel)
overnachting-shrek-airbnb
Foto: Airbnb

Hoe boek je deze ervaring?

Shrek’s moeras is te boeken vanaf 13 oktober om 19.00 uur via airbnb.com/shrek. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Schotland. Ga je dus naar dit mooie land? Check dan ook zeker deze Whiskytrein en de prachtige stad Edinburgh.

Omdat elk kind recht heeft op mooie jeugdherinneringen die een leven lang meegaan, doet Airbnb een eenmalige donatie aan HopScotch Children’s Charity, een stichting die kwetsbare en kansarme kinderen in Schotland ondersteunt en aandacht geeft door middel van verzorgde en actieve vakantiereizen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!