Reistips

Met deze geniale Airbnb tip bespaar je honderden euro’s

airbnb tip euros besparen

Ben je op zoek naar een goedkope AirBnb accommodatie? Dan ben je bij ons precies goed. Onlangs stuitten we op een TikTok video van iemand genaamd @reizenmetluc, waarin hij al zijn volgers een tip gaf voor de eerstvolgende boeking. Met deze geniale Airbnb tip kan je honderden euro’s besparen. Hoe? Dat leggen we hieronder uit. 

Geniale Airbnb tip

Als je dit artikel aan het lezen bent is de kans groot dat je in de afgelopen periode hebt gekeken naar een nieuwe reis. Niet heel gek dat Airbnb een van de eerste plekken is waar je op kijkt. De afgelopen jaren is het verhuur platform gigantisch in populariteit toegenomen, met extra’s als speciale boetiek hotels en Airbnb Plus.

Maar wie dacht dat de prijzen voor accommodaties niet onderhandelbaar zijn, heeft het helemaal mis. In de video van @reizenmetluc was hij bezig met het boeken van een verblijfsplek op het prachtige Curacao. Het enige probleem was dat het nogal een prijskaartje had. Deze Airbnb tip moet je uitproberen!

@reizenmetluc Deze tip is letterlijk geld waard👀 Sla hem op en stuur hem naar je vrienden zodat iedereen kan meegenieten #airbnbhack #travel #reistips #goedkoopreizen #budgetreizen ♬ Animal baby – 上野燿

Afdingen op Airbnb

Dus besloot hij iets te doen waar menig Nederlands hart sneller van gaat kloppen: afdingen. Nu denk je zeker – ‘Afdingen? Op Airbnb!?’. Dat klopt. Want tot grote verbazing, ook van Luc zelf, wist hij bijna tweehonderd euro van de prijs af te krijgen. Het enige wat hij hoefde te doen was: gewoon netjes vragen.

Nu zal natuurlijk niet elke verhuurder zomaar genoegen nemen met een korting op de normale prijs. Toch heeft Luc bewezen dat je met een klein beetje brutaliteit in combinatie met netjes vragen, een heel eind kan komen. Ga jij dit in de toekomst uitproberen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

Reisleven Reistips

Dus de volgende keer als je op een vakantie naar het buitenland gaat: wees zoals Luc. Je weet maar nooit op welke manier je wat extra’s kan overhouden voor je aankomende zonvakantie. Over vakanties gesproken – wist je dat je voor maar € 246,- door heel Europa kan reizen?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reisleven (@reisleven)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!