Overnachtingen

Airbnb ontdekking: drijvend vlot mét uitzicht op de Great Barrier Reef

airbnb-great-barrier-reef

Veel mensen dromen over een trip naar Australië. Hierbij is The Great Barrier Reef een bestemming die hoog op het lijstje staat. Dit rif is namelijk het grootste koraalrif ter wereld. Wij hebben nu een Airbnb gevonden met een uitzicht op dit schitterende rif. Slapen met uitzicht op The Great Barrier Reef? Wij zeggen let’s go!

Mooiste Australische Airbnb

Deze slaapplek springt flink in het oog. Als je naar de foto’s kijkt zal de avonturier in jou direct naar boven komen. Het is een vlot, maar bij dit woord moet je niet denken aan iets kleins. Er is namelijk genoeg plek voor het hele gezin. Deze schitterende Airbnb biedt namelijk twee slaapkamers, een woonkamer en een badkamer. Het is een van de meest imposante Airbnb’s op het water.

Het mooiste aan dit vlot is natuurlijk de plek eronder, het schitterende water van The Great Barrier Reef. Als je hier zwemt zul je de mooiste dingen zien. Het is een rif vol met leven, met onder andere zeshonderd verschillende soorten koraal, honderden soorten kwallen, drieduizend weekdieren, honderddrieëndertig haaien en maar liefst dertig soorten walvissen.

airbnb-australie-barrier

Airbnb voor op de bucketlist

Je kunt ook kiezen voor een veiligere tour, namelijk per boot. Je kunt een tour krijgen met een schip. Dit schip vaart je dan langs alle imposante koraaltuinen. Honger gekregen? Dan kun je je laten verwennen door een echte sterrenchef. Dit klinkt ons als muziek in de oren en het water loopt ons al in de mond.

Deze Airbnb heeft werkelijk alles waar je van droomt. Benieuwd geworden? Bekijk de opties en boekingsdata hier. Meer bijzondere overnachtingen vind je hier.

airbnb-australie-vlot

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!