Overnachtingen

Je kunt nu overnachten in het gezellige huisje van Winnie de Poeh

airbnb winnie de poeh

Winnie de Poeh, dat is natuurlijk pure nostalgie! Deze schattige beer die altijd zijn neus in de honing duwde is inmiddels 95 jaar oud geworden. Om dit te vieren kun je in het huisje van deze knuffelbeer slapen. Via Airbnb, of noemen we het nu Bearbnb, kun je een woning boeken die exact lijkt op het huisje uit jouw favoriete tekenfilm. Dit noemen we een hele bijzondere overnachting! 

Bearbnb: Winnie de Poeh

Dit schattige huisje is te vinden in het Zuiden van Engeland, in Ashdown Forest goed gezegd. Dit huisje is volledig identiek aan het huisje van jouw favo beer. Een kopie? Nee nog veel beter, de tekenaar van Winnie heeft dit huisje namelijk ontworpen. Het is dus geen copycat, maar een echt Winnie huisje. Goed om te weten voor de echte fans!

In dit huisje van Airbnb kun je even helemaal terug naar jouw jeugd. Vooral als je kinderen hebt is dit natuurlijk een ultieme droom. Samen de boeken en films kijken terwijl je in dit huisje slaapt, mooie herinneringen gegarandeerd!

airbnb winnie de poeh engeland

Volop details

Je kunt je dus helemaal onderdompelen in de wereld van Poeh. Het huisje heeft een tweepersoonsbed op de begane grond, voor de kinderen zijn er twee comfortabele alleenstaande bedden op de tussenverdieping. Daarnaast vind je een loungeruimte met gezellige plekjes. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een lekker visje of honing, zoals Poeh dat zou doen.

Er zijn daarnaast ook dekens, notitieboekjes en yogamatten. Dit klinkt als de perfecte plek om een weekendje te verblijven. Deze Bearbnb volgeboekt of heb je geen tijd om naar Engeland te gaan? Op shopDisney.co.uk. kun je

winnie de poeh

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!