Reisnieuws

Klimaat-killer: vliegtuigmaatschappij biedt All-You-Can-Fly voor 267 euro per maand

all-you-can-fly-japan

Als je dacht dat het niet erger kon met vliegtuigmaatschappijen is er nu een nieuw concept: all-you-can-fly. De vliegmaatschappij StaryFlyer wint namelijk met een bijzondere service. Voor maar 267 euro per maand vlieg je onbeperkt met deze Japanse maatschappij. Klinkt natuurlijk super aantrekkelijk als je net zo dol bent op reizen als wij dat zijn. Toch vragen we ons echt af waar sommige maatschappijen mee bezig zijn en hoe het mogelijk is dat ze hun dienste aan kunnen bieden.

All-You-Can-Fly: Japans concept

We zijn natuurlijk al lang bekend met all-you-can-eat/drink concepten. Of de all-inclusive resorts die je vaak aan de kust kunt vinden. Vaak zijn dit niet de fijnste en meest smaakvolle plekken. Toch weet StarFlyer hier nog een flinke schep bovenop te doen. Deze maatschappij richt zich vooral op Japanse binnenlandse vluchten. De kans dat je dus gebruik kunt maken van deze dienst lijkt ons nihil. Dit staat haaks op de duurzame ontwikkelingen waar we op zitten te wachten.

De klanten met een Star Pass kunnen onbeperkt vliegen tussen Tokyo Airport en Kitakyushu. Dit is dus vooral voor mensen die heen en weer vliegen voor werk erg handig. Daar hebben we dan toch iets meer begrip voor, al lijkt het ons niet de bedoeling dat je onbeperkt kunt vliegen tegen deze bedragen.

Nood aan de man?

De reden dat StarFlyer deze nieuwe service aanbiedt komt omdat ze in slecht weer zitten. De aandelen van de vliegmaatschappij zijn sinds covid namelijk met 11% gedaald. Concurrenten bleken juist steeds groter te worden. Het lijkt dus een poging om het roer te keren.

Japan is natuurlijk wel een geweldige bestemming. Ga je voor jouw allereerste reis naar Japan? Dit zijn 5 tips & tricks om rekening mee te houden. Wil je er zelfs wonen? Voor 400 euro kun je nu een huis kopen in Japan

 

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!