Experiences

Bij de Amsteltuin picknick je op z’n Frans tussen de wijngaarden

amsteltuin-wijngaarden-high-wine
Foto: De Amsteltuin

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje voor komend weekend? Zoek dan niet verder! Je hoeft namelijk niet naar Frankrijk af te reizen om te genieten van een prachtige wine tasting in een wijngaard. In Amstelveen, onder de rook van Amsterdam, kun je namelijk naar Wijngaard de Amsteltuin. De perfecte activiteit met jouw liefde, vrienden of familie. 

Wijngaarden in Nederland

Deze wijngaard staat midden in de prachtige Amsteltuin, op fietsafstand van Amsterdam. De tuin bestaat uit meer dan een hectare aan land en er staan hier maar liefst 3500 wijnranken van verschillende druiven. Dit zijn druiven die ook rijpen bij gebrek aan zon, altijd handig in een land als Nederland.

De druiven worden met de hand geplukt en dit kost zeker een kleine week om te doen. Alles in de Amsteltuin wordt zelf gedaan en uiteindelijk is het resultaat een heerlijke wijn op jouw tafeltje. Bij de Amsteltuin kan je genieten van een zogeheten High Wine vol met lekkers.

,

Heerlijk menu: high wine

De high wine bestaat uit een mandje vol met lekkere dingen. Onder andere olijven, duet, cherrytomaten, brie en crackers staan op het menu. De wijn mag je zelf uitkiezen. Voor de rest hoef je alleen maar te genieten van het ‘Franse’ leven in Amstelveen.

De high wine, met een mand eten, is te reserveren voor € 58,50. Een mand is voldoende voor twee personen. Je kunt bij de Amsteltuin ook evenementen organiseren, van verjaardagen tot baby showers.  Bekijk alle opties op de website van de Amsteltuin.

Op zoek naar meer leuke uitjes waar wijn bij betrokken is? Hier de leukste op een rijtje:

 

 

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!