Reistips

Tip van de dag: stedentrip naar Antwerpen kan gratis met OV-Chipkaart

antwerpen-gratis-ov-chipkaart-student

Ben jij nog student en heb je een studenten OV-chipkaart? Dan heb je geluk! Je kunt daarmee namelijk meer dan alleen in Nederland gratis reizen. Afreizen naar Antwerpen is namelijk ook volledig gratis te regelen. Hoe? Op Tiktok staat wederom een geniale tip voor jouw stedentrip naar Antwerpen tijdens kerst. Let’s go!

Gratis naar Antwerpen

Ga jij met vrienden of familie naar Antwerpen? Dan ga je flink wel geld besparen. Antwerpen is een heerlijke stad om te bezoeken tijdens de winterperiode. Lekker aan de glühwein, shoppen en genieten van alle kerstlichtjes. Daarnaast kun je in deze Belgische stad heerlijk uit eten en de lekkerste chocolade proeven. Garantie voor een heerlijk weekend in ieder geval.

Maar genoeg over de stad zelf, jij wilt natuurlijk weten hoe je er gratis komt als student. Om gratis Antwerpen te bereiken moet je eerst naar Station Bred, vanaf daar gaat er een bus naar Antwerpen. Je bent al binnen een kwartier over de grens. Daarna nog een uurtje in de bus en je bent in het altijd gezellige Antwerpen. Easy, toch?

@bai_fernshop99♬ I love U – Official Sound Studio

Genoeg goedkope tripjes als alternatief

Antwerpen al gezien en vind jij het tijd om uit je comfort zone te gaan? Dan hebben we wat andere trips voor je gevonden. Je kunt voor maar 50 euro met de trein naar Kopenhagen. Een heerlijke stad die zich ook goed leent voor een kersttrip. Er zijn steeds meer mooie bestemmingen te bereiken met de nachttrein en TUI zet daar dan ook vol op in. Ook Barcelona is sinds kort te bereiken met de nachttrein. Wij zijn fan!

Wil jij een overzicht van betaalbare landen dichtbij Nederland? Wij hebben een lijstje gemaakt met de goedkoopste landen van Europa. Deze kun je hier bekijken. Wat gaat het worden deze winter? Laat het ons weten in de comments!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!