Bestemmingen

Appartement in Italië met uitzicht op Comomeer te koop voor € 95.000

appartement-italie-opknappen-comomeer

Ben jij Nederland zat en ben je toe aan een mooie transfer naar het buitenland? Dan hebben wij een hele mooie optie voor jou gevonden. In het Italiaanse Collono staat namelijk een driekamerappartement te koop met uitzicht op het prachtige Comomeer. De prijs? Slechts 95.000 euro.

Italiaans appartement in de uitverkoop

Dit appartement is te vinden in hert middeleeuwse vissersdorpje Colonno. Het is een karakteristiek oud stadje vol met prachtige bruggen en lange stenen trappen. In het midden van het stadje vind je de Groene Weg, een wereldberoemd voetgangerspad. Daarnaast is er een mooie boulevard te vinden en een klein gezellig haventje.

In het dorp wonen maar een paar honderd mensen. Als je van rust houdt is dit dus een fijne locatie. Is dit te mooi om waar te zijn? Nope. Er moet namelijk nog wel flink verbouwd worden aan dit appartement. Je zult dus wat extra geld apart moeten leggen voor het opknappen. Je krijgt er wel een prachtig uitzicht over het Comomeer bij.

appartment-collono-comomeer

Slechts € 95.000

Op de foto’s zien we een woonkeuken, twee slaapkamers, een badkamer en meerdere balkonnetjes. Ook kun je heerlijk genieten op het terras. De vastgoedmarkt van Colonno is nog volop in ontwikkeling, dit zorgt voor de aantrekkelijke prijzen. Wellicht is het dus ook een mooie investering voor de toekomst.

Je zult er dus nog flink aan moeten verbouwen, maar dan heb je wel een huisje met uitzicht. Het mooie leven van Italie staat op je te wachten. Je kunt meer informatie vinden op de website van Realmente Real Estate.

apartement-comomeer

apartement-collono

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!