Overnachtingen

Baby verwekt in dit resort in Costa Rica? Dan krijg je mega korting

baby verwekken hotel korting

Als het gaat om reizen, resorts, tickets en andere zaken zien we vaak veel bijzondere promoties en kortingen voorbij komen. Het is vaak schreeuwen om aandacht en soms moeten daar echt originele ideeen voor bedacht worden. Een boetiekhotel in Costa Rica is met een hele bijzondere actie online gegaan. Koppels die namelijk tijdens hun verblijf hier een baby verwekken krijgen mega korting op hun volgende trip.

Hotel in Costa Rica met bijzondere actie

Het gaat om het luxe boetiekhotel Resort Tierra Magnifica. Deze magische hotspot ligt op een heuveltop in Nosara in Costa Rica. Dit hotel moedigt stelletjes aan om het er even flink van te nemen en Quality time in te plannen. Dit kan namelijk nog wel eens leiden tot flinke korting op jouw volgende trip naar het hotel.

Koppels die in het hotel verblijven en negen maanden later hun gezin uitbreiden met een baby worden tijdens hun volgende verblijf verwelkomt met een gratis overnachting en 50 procent korting. Een ludieke actie die we niet eerder zijn tegengekomen. We hopen wel dat de muren wat dikker zijn dan normaal gesproken in dit hotel.

baby-verwekken-hotel-korting-Resort-Tierra Magnifica

Sterke marketing en adults only

Dit idee is bedacht door het marketing team van het hotel. De eigenaar, Steve Jacobus, geeft aan dat het hotel een hotspots is voor romantische stelletjes tijdens een spannende getawat. „Elk jaar komen er minstens twee koppels terug die ons hun heuglijke nieuws delen.” We zijn dan ook benieuwd of ouders hun kinderen Tierra of Magnifica noemen. Zou je dan extra korting krijgen?

Grappig genoeg is dit hotel een adults-only hotel en is het niet de bedoeling dat je jouw nieuwe baby meeneemt naar het resort. Het is de bedoeling dat hier dus alleen volwassenen aanwezig zijn in het hotel, wat maar liefst 2300 vierkante meter bedraagt in de jungle. Het hotel bestaat uit veertien kamers en bij aankomst krijg je vlinderewtbloed, een bekende lustopwekker voor vrouwen. Wij dachten eerst aan een 1 april grap, maar niets is minder waar. Boek het hotel hier.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!