Essentials

Van deze Big Green Egg-camper krijg je honger naar een roadtrip

big green egg camper

Het bekende Duitse merk Loef heeft een extreem luxe camper ontwikkeld waarvan je direct reishonger krijgt. Deze camper heeft namelijk een uitschuifbare Big Green Egg tot zijn beschikking. Klaar voor een mooie BBQ-roadtrip, op zoek naar de mooiste plekken om te eten en overnachten.

Luxe camper inclusief Big Green Egg

Een Big Green Egg is voor veel mensen de heilige graal onder de barbecues. Loef speelt slim in op deze behoefte en heeft een hele nieuwe markt gecreëerd. Kamperende foodies kunnen vanaf nu namelijk de wereld overreizen met de beste bbq tot hun beschikking.

Naast de barbecue vind je in deze camper ook een vierpits kookplaat inclusief oven, een luxe minibar voor de drankjes en genoeg zitplek voor de hele familie. Er is zitplek voor maar liefst tien mensen, deze zitplekken kun je ombouwen naar een slaapplek voor vier personen.

big-green-egg-loef

Vol met smakelijk details

Onder de achterste slaapplekken kun je de Big Green Egg vinden. Deze schuif je handig uit wanneer de achterste deuren geopend zijn. Dit maakt jouw roadtrip toch net iets comfortabeler en culinairder. Lekker visjes vangen en meteen op de barbecue gooien, verser krijg je het niet.

Ook heeft de camper een aantal toffe functies. Denk bijvoorbeeld aan verlichting die je via een app kunt dimmen. Daarnaast heeft de Loef een een omvormer waardoor je altijd 230V tot je beschikking hebt.

Je kunt de accu makkelijk bijladen, op het dak van de camper zijn namelijk zonnecelen geplaatst met een flink vermogen (320Wp). Met deze elektriciteit kun je meteen het water opwarmen, hiermee kun je binnen of buiten douchen. Voor de echte ervaring spring je natuurlijk eerst even in een meertje of rivier.

big-green-egg-loef

loef-camper-big-green-egg

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!