Experiences

Eén van de meest unieke escape rooms: Sherlocked in Amsterdam

escape-room-sherlocked-laser

Binnen een bepaalde tijdslimiet uit een kamer ontsnappen met een paar vrienden? Spannend! Escape rooms zijn de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten en met een goede reden. Het is een ontzettend toffe ervaring en een leuk vriendenuitje. Vandaag lichten we een bijzondere escape room voor je uit: Sherlocked in Amsterdam.

Escape rooms

Voor veel mensen lijken escape rooms misschien een beetje een hype. Dat is ook zo, want de afgelopen jaren zijn ze ineens ontzettend populair geworden. Als je nog nooit naar een escape room bent geweest, raden we je aan zeker eens te gaan. Het is spannend, mysterieus, uitdagend. Een ontzettend leuk uitje voor vrienden en familie, jong en oud.

Inmiddels hebben we in Nederland meer dan 400 escape rooms op 200 locaties en daarmee hebben we de meeste rooms van de wereld (per vierkante meter)! Het kan dus best lastig zijn een goede te kiezen, maar bij Sherlocked ben je sowieso verzekerd van een bijzondere ervaring.

sherlocked-room-sleutels

Sherlocked Amsterdam

Bij Sherlocked heb je de keuze uit drie verschillende rooms: The Architect, The Vault en The Alchemist. The Architect is een klassieke escape room, waar je binnen een uur uit moet ontsnappen – het verhaal draait om het ontdekken van de geheimen van H.P. Berlage in zijn studeerkamer.

The Vault is net een beetje anders. In plaats van uit een kamer ontsnappen, is het hier de bedoeling dat je inbreekt in een streng beveiligde ruimte, om een mysterieus object te stelen. Maar let op: je moet goed zijn in Engels en je acteerwerk moet perfect zijn!

Helemaal spannend wordt The Alchemist. Deze room is al drie jaar in the making en het beloofd een enorm spektakel te worden. Vanaf volgende maand opent deze voor publiek, en het is nu mogelijk je tickets in de pre-sale te kopen.

sherlocked-escape-room-architect-vault

Waar vind je deze escape room?

Niet alleen de rooms zelf zijn geweldig, ook de locatie is om over naar huis te schrijven: in de catacomben van de oude Beurs van Berlage, op slechts een paar minuten lopen van Amsterdam centraal. Het best kun je dus met het openbaar vervoer komen!

Zin in een bijzonder en uniek uitje met je vrienden, familie of collega’s? Ga dan vooral naar Sherlocked, vorm een team en ontrafel de geheimen!

escape-room-sherlocked-laser

Op zoek naar nog een magische ervaring? Bezoek dan deze Zweinstein escape room in Alkmaar!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!