Reisnieuws

Je kan nu op een 48 uur durende georganiseerde blind date naar Kreta

blind-date-kreta-happn

Jouw liefde voor reizen met een totaal onbekende delen? Dat kan nu! Er gaan binnenkort twee singles op een romantisch avontuur voor 48 uur lang. Het klinkt ons wat gek in de oren, maar toch heeft het ook wel iets leuks. Happn heeft een concept opgezet waarbij twee singles zijn gekozen om voor 48 uur samen op het Griekse Kreta te spenderen.

Daten en reizen tegelijk

Iedereen heeft wel eens een vakantieliefde gehad. Op vakantie is alles vaak mooier, vrijer, losbandiger en romantischer. Ver weg van huis en zonder zorgen over morgen. Singles konden zich opgeven voor dit avontuur en deden dit ook massaal. Er waren 1500 aanmeldingen en hieruit is een winnares gekozen. Deze gelukkige dame gaat samen met een door haar gekozen match op dit avontuur. Je kunt je dus helaas niet meer opgeven voor deze 48-uurs date.

De match zal in het het nieuwe Minos Ambassador Hotel verblijven. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten gepland. Denk aan wandelen door de romantische straatjes van Rethymnon, genieten van een wijnproeverij, varen over het water en nog veel meer. Uiteraard zal er ook een romantisch diner georganiseerd worden in een Grieks restaurant. We hopen dat dit niet zo duur als dit restaurant op Mykonos.

Perfecte setting?

Al deze dingen zorgen natuurlijk voor de perfecte setting van een date. Als je allebei gek bent op reizen en nieuwe dingen ontdekken is dit ook een perfect plan. De (nu nog) singles gaan van 3 tot en met 5 september naar Kreta. Hoe dit verhaal afloopt zullen we dus nog even moeten afwachten.

We zijn heel benieuwd naar jullie vakantieverhalen over liefde. Denk jij dat je sneller verliefd kunt worden op vakantie of juist veilig thuis? Laat het ons weten in de comments!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!