Essentials

Hit op Tiktok: maak een koffietafelboek van jouw mooiste reisfoto’s

bundel-reisfotos-koffietafelboek-tiktok-tips

Op Tiktok zien we dagelijks vele lifehacks voorbij komen, waarvan sommige goud waard zijn. Bijvoorbeeld hoe je zelf een koffietafelboek maakt om al jouw mooiste reisfoto’s makkelijk en goedkoop te bundelen in een prachtig boek. Laat ‘m niet verstoffen op een boekenplank maar leg ‘m als decoratie op je koffietafel. Superleuk om af en toe door te bladeren en nog spotgoedkoop om te maken ook!

Een koffietafelboek voor al je reisfoto’s

Bedankt, Tiktok! Influencer Isa Luna deelt met ons de beste manier om al je reispics samen te voegen in een prachtig fotoboek. Nu kun je dit natuurlijk ook doen bij een hele hoop verschillende websites maar dat kost over het algemeen een flinke duit. Nadat Isa terugkwam van een reis van drie maanden besloot ze zelf de handen uit de mouwen te steken.

En daar kunnen we nu allemaal van profiteren. Isa besloot zelf een template te maken op Canva, een website waar je zelf professionele ontwerpen kunt maken, en deelt na heel veel positieve reacties haar ontwerp met ons. En wauw, dat ziet er echt supermooi uit! Geen dure fotoboeken en gedoe met saaie standaard templates, maar een prachtig én goedkoop ontwerp. Isa, topper!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Isa Luna (@isaluna)

Zo maak je zelf een koffietafelboek

Heb je nou ook een boel reisfoto’s liggen en kan je niet wachten om net als Isa zo’n mooie creatie op je koffietafel te hebben liggen? Ze verkoopt haar ontwerp op Etsy voor slechts €3,57. Erbij zitten alle instructies voor het maken en afdrukken van het boek en voilà, voor een paar euro heb jij een kwaliteits-fotoboek op je salontafel liggen.

Ideaal voor de niet-zo-creatievelingen onder ons. Voeg je foto’s toe aan de sjabloon, deel ‘m met je lokale drukker en klaar. Isa heeft in totaal ongeveer €40,- uitgegeven aan haar koffietafelboek en met dat bedrag red je het niet bij de HEMA. Isa geeft nog als laatste tip mee dat je het best je mooiste foto’s in het midden van het boek kunt plaatsen: zo kun je ‘m opengeslagen op tafel leggen en zien je gasten meteen de beste shots. Aan de slag!

etsy-sjabloon-tiktok-koffietafelboek

We hebben nog meer tips verzameld zodat je jouw ideale fotoboek kunt samenstellen!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!