Overnachtingen

Deze cabin in Amsterdam met hottub zit vol verrassingen

cabin-amsterdam-hottub
vipio

Op een bijzondere manier overnachten in onze hoofdstad is altijd leuk, of je nu in de stad verblijft of in de natuur eromheen. Deze superschattige cabin die we vonden op Vipio staat aan de rand van Amsterdam-West, op een geweldige locatie tussen het groen. De cabin is geschikt voor vijf personen en je hebt bovendien een hottub tot je beschikking. Hoe leuk voor een weekendje met je gezin?!

Schattige cabin in Amsterdam-West

Ook al hebben we een heerlijk warme oktober gehad, er valt uiteindelijk niet aan herfstweer te ontkomen. En wat is er dan beter dan een fris weekend doorbrengen in een knusse cabin? Misschien is het nodig tijd voor wat family time of om je vrienden te verrassen met een paar dagen weg. Hottub, wijntje, sterren kijken (tenzij het bewolkt is – grote kans) en relaxen. Klinkt goed, toch?

De cabin staat aan de rand van Amsterdam op een kleinschalig groen vakantiepark met 34 huisjes. Een heerlijke plek om tot rust te komen, maar toch dichtbij de drukte van de stad waarbij centrum Amsterdam slechts 30 minuten fietsen is. Het milieu en de natuur staan op het park hoog in het vaandel en alle woningen zijn gebouwd van duurzaam Europees hout. Ook vind je op het park een restaurant, een spa en een bar.

amsterdam-park-huisjes

Slapen onder een glazen skylight

De lodge van 65 m2 heeft twee slaapkamers waarvan eentje een iconisch skylight heeft: zo kun je ’s nachts sterrenkijken met je liefje en ’s ochtends de prachtige Nederlandse natuur bewonderen. Gooi dan ook meteen de deuren aan de voorkant van de cabin open voor heerlijke frisse lucht. Een goed begin van de dag.

Het huisje beschikt verder over een volledig uitgeruste keuken met een oven, vaatwasser en Quooker. In de lounge vind je een eenpersoons slaapbank. Wikkel je zelf na een regendouche in een zachte badjas en geniet van een kopje koffie op je veranda. Als je helemaal ultiem wilt relaxen kun je je eigen hottub warm stoken – hout kun je kopen in het winkeltje – en genieten!

cabin-woonkamer-keuken

Service tot aan je deur

Tijd voor het avondeten? Wandel dan eenvoudig naar het restaurant op het park. Zij serveren veelal lokale producten van het seizoen die je à la carte kunt bestellen, of laat je verrassen door de chef. Zit je veel te lekker in je warme hottub? Geen probleem! Laat dan je drankjes, wijn of eten tot aan je voordeur bezorgen. Lekker luxe mag ook wel een keer.

Een overnachting in deze heerlijke cabin is wel aardig prijzig, afhankelijk van de grootte van je reisgezelschap. Voor een nacht betaal je rond de 300 euro maar als je dit kunt delen door vier of vijf heb je alsnog een redelijk goedkoop weekend. Je boekt ‘m hier!

cabin-amsterdam-hottub

Op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam? Deze zeven activiteiten zijn helemaal gratis!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!