Overnachtingen

Chique boutique bungalow in Overijssel is een van de mooiste Airbnb’s van Nederland

chique-bungalow-boutique

Ben jij op zoek naar een sfeervolle overnachting in Nederland? Wij zijn op deze prachtige Airbnb in Vechtdal (Overijssel) gestuit en onze mond viel open van verbazing. Deze bungalow, gebouwd als loft, heeft namelijk alles waar je van droomt. De bungalow heeft onder andere een hottub, een sauna, een boskas en een open haard. De stijl en het design is van hoog niveau en de bungalow heeft ieder seizoen een ander soort charme.

Chique Airbnb Bungalow

Deze bungalow is geschikt voor 4 personen en heeft een schitterende sauna en hottub in de bostuin. Je stookt zelf het hout om de tub te verwarmen en binnen no time geniet van je van het warme water. Geniet in een van de aanwezige badjassen en kroop met een lekker glas wijn voor de open haard in de boskas. Je geniet hier van de rust, prachtige natuur en jouw gezelschap. Een betere date kunnen wij ons niet bedenken.

Je voelt je hier alleen op de wereld, op het geluid van eekhoorns en vogels om je heen na. Je bent hier helemaal privé en ver van de bewoonde wereld in dit vrijstaande huis. Je kunt de sauna en hottub bij boeken voor 70 euro per dag, inclusief een borg van 250 euro per verblijf. Je boekt deze apart omdat het los staat van het boeken van het huis. Je krijgt er badjassen, saunahanddoeken, hout, olie en 1000 liter water bij.

airbnb-bungalow-boutique

Verschillende bungalows

Deze bungalow zit vrij snel vol en dat begrijpen we volledig. Heb je pech? Kijk dan even bij de andere bungalow: BoutiquebungalowNo2 met sauna en boskas. Deze twee bungalows liggen op zo’n 30 meter van elkaar en zijn ook samen te boeken voor een vrienden/familiedag. In totaal is er dan plek voor 10 personen.

Het huis is bedoeld als wellness huis en dus niet geschikt voor flinke technofeestjes. Mensen komen hier echt om even van de rust, de natuur en elkaar te genieten. Als we de foto’s zien dan begrijpen we dit ook volledig. Bekijk alle opties, de agenda en alle foto’s hier.

chique bungalow airbnb 1

chique-bungalow-boutique-airbnb

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!