Europa

Nachtclubeigenaar op Ibiza worden? Iconische Club Pacha staat te koop

club pacha

Als je ooit op Ibiza bent geweest dan kan het bijna niet anders of je hebt nachtclub Pacha bezocht. De beroemde Spaanse nachtclub is alom bekend bij vakantiegangers, waaronder ’the rich and famous’ die het eiland bezoeken. De exclusieve club staat nu te koop, voor een vriendenprijsje, zullen we even een bezoekje brengen?

Club Pacha

De nachtclub op het Spaanse eiland is niet zomaar een club. Pacha Ibiza is een nachtclub dat in de afgelopen 50 jaar een begrip is geworden op het eiland. De uitgaansgelegenheid werd in 1974 opgericht door Ricardo Urgell en was één van de eerste clubs op het eiland. In de jaren die volgden werden er appartementen, clubs, en casino’s om de club heen gebouwd, waardoor het ‘party eiland Ibiza’ in Spanje werd gevormd.

De Pacha Group is inmiddels een imperium dat vaste voet heeft in de tropische grond van het Spaanse eiland. Ze doen echter het zaadje van het geheel in de verkoop, Club Pacha, dat volgend jaar 50 jaar zou bestaan. De club heeft verschillende zalen die allemaal een eigen muziekgenre hebben. De kans is groot dat je er een (internationale) ster tegenkomt, want de club is geliefd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pacha (@pachaofficial)

Populaire club te koop op Ibiza

De Pacha Group werd in 2017 gekocht door een Amerikaanse investeringsgroep. De oprichter van het imperium, Ricardo Urgell, behield nog 10% van zijn familiebedrijf, maar de vraag is of dit wel eerlijk is verlopen omdat de huidige eigenaar zoekt naar de mogelijkheid om een nieuwe partner op te nemen. Voor ons is het alleen maar speculeren, feit is wel dat de populaire club te koop staat.

Als je ergens nog zo’n 500 miljoen euro in een oude sok hebt liggen dan is deze club binnen no-time van jou, en ben jij degene die bepaald wat de dresscode van de avond wordt. Je koopt niet alleen de club, maar ook de reputatie van de club, en dat mag wat kosten op een party-eiland zoals Ibiza. De club is op de Avinguda 8 d’Agost de Vila te bezoeken voor bezichtiging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pacha (@pachaofficial)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!