Bestemmingen

Door deze video wil jij direct naar Costa Rica

Costa-rica

Costa Rica is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Je vind hier de mooiste dieren, de groenste jungles, meest heftige vulkanen en prachtige watervallen. Het is een redelijk klein land met twee schitterende kustlijnen. Ook surfers kunnen hier hun hart ophalen. Nog niet overtuigd? Dan hebben we een prachtige video van @marktheadventure voor je. Wedden dat je meteen een enkeltje wilt boeken?

Costa Rica: land vol natuur

Het land ligt in Centraal-Amerika en wordt in het noorden door Nicaragua en in het zuiden door Panama begrensd. Het is een land dat bekend is onder de avontuurlijke reizigers. Je kunt er van alles doen. Denk aan tours door de jungle, raften of met een zipline door de bossen.

Je kunt er ook prachtige diere spotten, denk aan walvissen en schildpadden. Costa Rica is dan ook een van de meest biodicerse landen ter wereld. Je kunt dit land met recht een wonder van Moeder Aarde noemen. Door het feit dat Costa Rica redelijk klein is kun je alles gemakkelijk bereiken. Daarnaast is het een vrij veilig land en heb je er ook meer dan genoeg luxe, mocht je daar naar op zoek zijn.

costa-rica-video

Video van Mark The Adventure

Het Youtube-kanaal van Mark The Adventure is een echte aanrader. Deze globetrotter reist de wereld over en deelt al zijn avonturen met zijn volgers. Een aantal jaren geleden was hij in Costa Rica en nam daar een video op met flink wat hoogtepunten van het land.

In 2:30 minuut neemt hij je mee langs een aantal wonderen. Wij bekeken deze video met open mond en wisten direct: Costa Rica is een van onze volgende bestemmingen. Ben jij al in Costa Rica geweest? Bekijk de video hieronder:

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!