Bestemmingen

Leven als een cowboy in het wilde westen: slapen in Pioneertown Motel

pioneertown-cowboy-californie-amerika

Heb jij alle westerns op Netflix al gezien? Dan is het de hoogste tijd om zelf de cowboy/cowgirl uit te hangen. Midden in de ruwe woestijn van Californië vind je namelijk Pioneertown Motel. Dit prachtige verblijf is helemaal omgetoverd tot het wilde westen. Dit is een overnachting die een plekje op de bucketliyst verdient.

Pioneertown Motel

Dit motel ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een film komt. Dat is ook niet zo gek, de plek is namelijk gebruikt voor verschillende films. Op dit bijzondere terrein zijn meer dan 50 films en series opgenomen. Het is dus ook een iconische plek voor Hollywood.

De kamers die je kan boeken zijn volledig in western stijl ingericht, maar ook voorzien van een moderne uitrusting, tot WiFi en airconditioning aan toe. Je hoeft dus niet op comfort in te leveren om het wilde westen hier te beleven! Prijzen beginnen bij $175 per kamer.

Veel bezienswaardigheden en activiteiten

In het motel zelf zit een 24-uur lounge en in de omgeving vind je een stuk meer toffe bezienswaardigheden. Zo kan je deze gruwelijke omgeving verkennen door mee te doen aan een van de desert haunts. Van adembenemende, ruwe natuur tot een kitchen in the desert en cactus market is hier meer dan genoeg om te beleven. Allemaal in western stijl.

Benieuwd naar dit motel in het nieuwe wilde westen? Scroll dan verder voor meer foto’s en beeldmateriaal.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!