Europa

In dit frappante hotel slaap je in een uitvergrote dikke darm

dikke-darm-hotel-overnachting

Door alle verschillende soorten accomodaties zie je soms de bomen het bos niet meer. Daarom doen de eigenaren van deze hotels en Airbnb’s er tegenwoordig alles aan om de aandacht op zich te vestigen. De ‘Verbeke Foundation’ in Kemzeke is dat in ieder geval goed geluk. Via meerdere websites lezen we namelijk dat je hier kunt overnachten in een uitvergrote darm, inclusief achterste. What??

Winderig hotel

Dit hotel is onderdeel van een museumdomein van maar liefst 12 hectaren groot. Op dit domein vind je verschillende gekke en bijzondere plekken om te overnachten. Deze ‘CasAnus’ is het meest viraal gegaan. Zelfs internationaal is er aandacht voor deze zeer bijzondere Belgische accommodatie.

De ‘CasAnus’ is ontworpen door kunstenaar Joep van Lieshout en het gaat om een mega uitvergrote dikke darm, inclusief de anus. Dit gehele kunstwerk is gemaakt van polyester. Websites als ‘The Telegraph’ en ‘The Daily Mail’ hebben zelfs aandacht gegeven aan dit kunstwerk van Joep. We durven deze accommodatie dan ook zeker te plaatsen tussen de gekste accomodaties ter wereld.

dikke-darm-hotel-casanus

Bezoekers over de hele wereld

We weten nog niet of we deze aparte accommodatie op onze bucketlist zetten. Toch gaan er meer dan genoeg mensen naar Kemzeke om hier een kijkje te nemen en te overnachten. Dit ‘darmhotel’ ziet er wellicht niet heel smakelijk uit, van binnen beschik je over alles wast je nodig hebt. Een aparte slaapkamer, een zitkamer en een toilet.

De ‘Verbeke Foundation’ bestaat al jaren en gaat sinds kort weer helemaal viraal vanwege de media publicaties in Engeland. Inmiddels krijgen ze bezoekes van over de hele wereld. Je kunt er slapen voor 120 euro. Naast de overnachting zit er ook ontbijt en toegang tot het museum bij inbegrepen. Wat zeg jij: doen of niet?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!