Experiences

In deze iglo’s dineer je met uitzicht op de Tower Bridge

dineren iglo londen coppa club

Met kerst in zicht denken we al snel aan een mooie stedentrip. Londen is een schitterende stad om te vertoeven tijdens de wintermaanden. Je hebt er veel entertainment, het is romantisch, veel geschiedenis en geweldig eten. Waar je dan echt even langs moet gaan? Bij de Coppa Club in Londen, met uitzicht op de Tower Bridge!

Coppa Club in Londen

Dit is een van de beste rooftop bars van Londen. Je kunt hier dus in hartje Londen dineren, in een iglo, inclusief adembenemend uitzicht op de Tower Bridge. Dit klinkt toch als de ultieme date? De Coppa Club is daarmee een van de meest bijzondere restaurants van Europa.

In de afgesloten privé iglo’s kun je het hele jaar genieten van het terras en het uitzicht. De iglo’s bij de Coppa Club in Londen waren afgelopen jaar zeer populair. Dus mocht je van plan zijn jouw vriend of vriendin mee te nemen naar deze plek, vergeet dan vooral niet te reserveren. Het zit namelijk vaak helemaal vol, zoals je vast al kon verwachten.

coppa club londen

Het menu

Na het lezen van dit bovenstaande tekstje ben je natuurlijk heel benieuwd naar de prijs van dit geintje. We hebben het daarom even voor je uitgezocht – want je gaat natuurlijk niet zitten gieren als je zoiets gaat doen.

Wij kozen zelf voor een heerlijk diner bestaande uit: als voorgerechtje tomaten bruschetta (£4,95), en een glas rosé (£5,95) en een heerlijke Britse entrecote met frietjes (£24,95). Tot slot natuurlijk als dessert een panna cota (£6,95), of je neemt een kopje koffie als afsluiter. Omgerekend van pond naar euro’s eet je voor zo’n €47,55 per persoon. Dat is toch prima te doen op zo’n plek. Bekijk de website van de Coppa Club voor reserveringen.

dineren iglo

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!