Overnachtingen

Dompel je onder in de wereld van Disney op deze Magic Cruise

disney-cruise-magic-line

Ben jij gek op Disney en cruiseschepen? Dan hebben wij de ultieme cruise voor je gevonden: Disney Magic. Disney Magic is een middelgroot cruiseschip en het eerste schip in de vloot van Disney Cruise Line. Je dompelt je tijdens deze cruise onder in de magische wereld van Disney terwijl je ook nog eens iets van de wereld ziet. Zet dit maar hoog op de bucketlist!

Het Disney Magic schip

Deze ervaring is ontworpen voor families en gezinnen. Aan boord vind je hutten die zijn uitgerust met de ultieme comfort en ontspanning. Je hoeft je geen seconde vervelen op dit schip. Je kunt genieten van culinaire hoogstandjes in de vorm van internationale buffetten en snelle hapjes in de Disney restaurants. Disney Cruise Line heeft een systeem waarmee je elke avond van restaurant wisselt. Jouw persoonlijke obers wisselen zelfs met je mee.

Naast lekker eten is er genoeg entertainment aan boord. Denk aan de dinershows bij Animator’s Palate, geniet van Amerikaanse en Franse gerechten bij Lumiere’s en proef de Zuid-Amerikaanse keuken bij Carioca’s. Uiteraard kun je ook voor meer rust kiezen en kan je casual dineren bij het wandelende buffet. Er is letterlijk voor iedereen wat wils, inclusief uitzicht op de prachtige oceaan.

Entertainment aan boord

Aan boord van deze Disney Magic ga jij je geen seconde vervelen. Er lopen verschillende Disney figuren rond en je kunt de nieuwste Disney films kijken onder de sterren. Disney verhalen komen tot leven in het Walt Disney Theater. Denk aan voorstellingen van onder andere Tangled, gebaseerd op de gelijknamige Disney films. Voor kinderen is er de kidsclub waar de hele dag activiteiten worden georganiseerd.

Voor het hele gezin is er een familiezwembad met glijbanen. Toe aan een stukje extra ontspanning? Dan staat het wellness centrum voor je klaar. Tijd om weer actief te worden? Er is een sportschool waar je los kunt gaan en er zijn verschillende themafeesten waar je jouw moves los kunt gooien. Dit is de ultieme trip voor oud en jong. Check de site van Zeetours voor alle opties!

Lees ook: Deze wereldcruise brengt je in 275 dagen naar 150 bestemmingen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!