Overnachtingen

Voor een zachte prijs koop jij dit heerlijke DIY vakantiehuisje

Voor een zachte prijs koop jij dit heerlijke DIY vakantiehuisje

Een droom van menig mens is het hebben van een eigen vakantiehuisje. Lekker genieten in de weekenden, vakanties of gewoon even remote werken vanaf jouw vakantiebestemming. Het probleem is dat deze vakantiehuisjes vaak enorm prijzig zijn. Maar daar hebben wij iets op gevonden. Je kunt namelijk een compact vakantiehuisje kopen voor slechts 37.000 euro. Het tofste aan dit huisje is dat je het ook nog kunt uitbreiden.

Kleiner wonen in een DIY Tiny House

Je hebt vast wel eens gehoord van Tiny Houses. We schreven eerder al over dit prachtige luxe Tiny House en hebben een lijstje gemaakt met de 5 meest bijzondere Tiny Houses ter wereld. Tiny Houses worden dan ook steeds populairder. Dit komt voornamelijk door het tekort aan woningen en het feit dat je ultieme vrijheid kunt ervaren met zo’n klein huisje.

Je kunt jouw eigen stuk grond aanschaffen en daar een (deels) zelfgebouwd huisje neer zetten. Hierdoor kun je uiteindelijk een stuk goedkoper wonen en zelfvoorzienender dan als je iets huurt bijvoorbeeld. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt. Ook als vakantiehuisje kan een Tiny House enorm geschikt zijn, dat zie je aan het DIY project hieronder.

vakantiehuisje instructie bouwpakket

Bouwpakketje via Amazon

Op Amazon kun je letterlijk alles aanschaffen. Het klinkt gek, maar ook dit huisje komt van de retail-gigant. Je moet hem wel zelf installeren, maar het bouwpakketje wordt met een duidelijk instructie geleverd. Volgens de reviews is het dan ook prima zelf in elkaar te zetten, binnen 2 uurtjes tijd. Ben je geen handige Harry? Maak dan even een dagje vrij en jouw eigen vakantiehuisje staat.

Het huisje staat op palen van staal, wees dus niet bang dat jouw vakantiehuisje met de wind mee waait. Daarnaast is het huisje duurzaam gefabriceerd en krijgt het zijn energie door middel van de zonnepanelen op het dak. Binnen 10 uur is de accu van het huis helemaal vol.

Daarnaast heeft het huisje vele luxe faciliteiten. Denk aan een badkamer, inclusief douchecabine en toilet. Ook een kleine keuken is aanwezig voor snelle maaltijden, een slaapkamer, een dinertafel en banken en airo. Voor slechts 37.000 euro is dit huisje van jou. We zijn wel erg benieuwd hoe dit huisje bij jou thuis aankomt.

vakantiehuisje instructie bouwpakket 2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!