Overnachtingen

Overnacht nu via Airbnb in de legendarische sneakerkast van DJ Khaled

dj khaled airbnb host

Op zoek naar een unieke Airbnb? Voor liefhebbers van sneakers en muziek is er nu een hele unieke kans. Na het grote succes van zijn nieuwe album “God Did” en de onthulling van zijn nieuwste samenwerking met Jordan Brand, stopt DJ Khaled al zijn passie in another one: het worden van een Airbnb Host. De muziekicoon opent zijn deuren voor exclusieve toegang tot zijn sneakerparadijs te boeken op Airbnb. Gelegen in het hart van Miami, laat het moderne huis* en de epische sneakerkast gasten de stad ervaren door de ogen (en schoenen) van de wereldberoemde DJ.

Overnachten bij een Sneakerhead

DJ Khaled, een zelfverklaarde geboren sneakerhead, nodigt hip-hop fans uit voor een exclusief verblijf in een replica van zijn legendarische sneakerkast.”Sneakers zijn een belangrijk onderdeel van de hiphopcultuur en het verzamelen ervan is een kunst – net als het maken van muziek,” aldus DJ Khaled.

“We brengen dezelfde passie en energie in de schoenenwereld als in de studio. Daarom zijn we enthousiast om ons koninkrijk van sneakers te delen met fans en om hen de kans te geven om (letterlijk) in onze voetsporen te treden.”

dj khaled airbnb

Unieke Airbnb in Miami

Het gaat allemaal gebeuren in – waar anders dan – Miami. DJ Khaled woont immers al 30 jaar in deze stad, welke een (belangrijke) inspiratiebron is voor zijn muziek, uitbundige outfits en grandioze persoonlijkheid.

DJ Khaled opent de deuren van zijn sneakerkast voor twee verblijven van één nacht** die plaatsvinden op 5 december en 6 december voor twee gasten elk voor slechts € 12 per nacht. Gasten krijgen de kans om Miami op dezelfde epische manier te beleven als DJ Khaled zelf, inclusief:

  • Een exclusief paar Air Jordan 5’s uit zijn “We The Best” collectie
  • Een handgeschreven welkomstbriefje van DJ Khaled bij aankomst
  • De sleutels tot het ultieme sneaker-koninkrijk, slapen tussen honderden paar schoenen waaronder DJ Khaled’s meest gewaardeerde Jordan 3 “Grateful” kicks en Jordan 8 “Oregon PE’s”
  • Een buitenlounge om na een duik in het zwembad te genieten van ultieme Miami vibes
  • Een kans om te genieten van enkele van de favoriete plekken van DJ Khaled in Miami zoals een verzorgd diner in zijn restaurant The Licking – Miami Gardens, een privé winkelsessie in Miami’s sneakerwinkel 305 Kicks en meer

airbnb dj khaled

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!