Overnachtingen

Dog Bark Park Inn: slaap in dit bijzondere B&B in de vorm van een hond

Dog-Bark-Park-Inn

We hebben al over heel wat bijzondere slaapplekken voorbij zien komen, zoals het slapen in een wijnvat of overnachten in een levensgrote sixpack. Toch mag dit Dog Bark Park in B&B ook zeker niet ontbreken op het lijstje met ‘gekke’ slaapplekken. Hondenliefhebbers worden hier heel blij van. Deze bed and breakfast in Idaho in de Verenigde staten heeft namelijk een kamer in de vorm van een hond. 

Oprichting Dog Bark Park Inn

De eigenaren Frances en Dennis zijn van oorsprong houtbewerkers en hebben al heel wat verschillende houten hondjes gemaakt. Toen ze in 1995 op tv kwamen met hun beeldjes, ging het als een tierelier voor het echtpaar. Er was een complete run op en iedereen wilde ze hebben, waardoor het stel alleen nog maar houten hondjes aan het maken. Het geld dat ze daarmee verdiende, konden ze ontzettend goed gebruiken voor het opzetten van de Dog Bark Park inn.

Uiteraard is de kunst die ze hebben gemaakt ook te vinden in en rondom de bed and breakfast. Aan de muren zijn allemaal houten honden beeldje vastgemaakt. Aan ontspanning zal niets ontbreken, want je vindt er boeken en magazines over jawel: honden, honden en nog eens honden. De kleintjes kunnen zich hier ook goed vermaken met hondenpuzzels- en spelletjes. Wil jij jouw viervoeter niet alleen laten? Neem hem dan gezellig mee. Wij hebben een paar reistips met honden voor je.

oprichters-dog-bark-park-inn

Uniek overnachten bij Dog Bark Park Inn

Om deze gigantische bed and breakfast kun je bijna niet omheen. De levensgrote hond valt je meteen op als je door de straat loopt. Hoe leuk is het om hier te kunnen overnachten!? Gek op honden? Dan zou je vast wel al herkend hebben dat het om de Beagle soort gaat. Dit is een hondenras die wordt gebruikt voor de jacht op konijnen en hazen.

Het B&B Dog Bark Park Inn is sinds 2013 geopend en heeft twee slaapkamers, een badkamer en een klein keukentje. Het zal je vast niet verbazen, maar zowel de binnen- als de buitenkant is volledig in het teken van honden. Je kunt het zo gek niet bedenken maar alles wat je om je heen ziet van kussentjes tot lampje is in de vorm van een hond. Voor een souvenirtje kun je terecht bij het winkeltje vlakbij de B&B waar je hondenbeelden kunt kopen die gevormd zijn met een kettingzaag.

overnachten-dog-bark-park-inn

De accommodatie boeken

We kunnen ons zo voorstellen dat je niet kan wachten om hier te slapen. Deze bijzondere slaapplek is niet alleen uniek door de hondeninrichting maar heeft ook een super mooie groene omgeving en fantastisch uitzicht. Wanneer de kids op bed liggen, kun je vanaf het bovenste terras heel romantisch de sterren bekijken. Een fijne bijkomstigheid is dat je de B&B helemaal voor jezelf hebt. Binnen zijn er twee slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een queensize bed.

Je hoeft er niet veel geld voor uit te trekken, want de B&B is al te boeken vanaf 33 euro per persoon via de eigen site van Dog Bark Park Inn. Boek wel ruim van tevoren, want de accommodatie is razend populair. Hij is zelfs op tv geweest bij de Ellen show en CNN. Helemaal fan van deze hondenplek maar vind je de Verenigde Staten toch iets te ver? In Oostenrijk heb je het teckelhotel met een teckelspeeltuin en teckelbar.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!