Experiences

’s Werelds eerste drijvende beach club opent in Thailand

drijvende-beach-club-thailand
Wow! phuket101

In het rijtje ‘wow!’: deze drijvende beach club in Thailand opende eindelijk zijn deuren deze maand. Als Thailand nog niet op je lijstje stond zet je ‘m er nu wel op, toch? Yona Beach Club, zo als de ‘boot’ heet, biedt plaats aan jou en 499 anderen dus breng je vrienden mee, bestel een cocktail en relax.

Feesten op deze drijvende beach club

Op naar Thailand. Daar, aan de kust van het prachtige Phuket, vinden we een drijvende club die alle verwachtingen te boven gaat. Het jacht heeft drie etages, een infinity pool van 22(!) meter en meerdere comfortabele bedden en strandstoelen om op te relaxen. Met een cocktail in je hand, natuurlijk. Dit is chillen!

Yona Beach Club opende twee weken geleden zijn deuren en dit is dus jouw kans om deel uit te maken van een superluxe, bizarre ervaring. November is sowieso een goede maand om Nederland in te ruilen voor een iets warmere bestemming en waar is het beter tot rust komen dan in Thailand? Check de foto en video’s van de beach club hieronder, als je nog niet overtuigd bent.

Jouw private beach club

Om een feestje op deze prachtplek mee te maken kun je een van de bedden of stoelen reserveren. Een cabana voor acht personen kost je rond de 850 euro, een bed bij het zwembad voor drie personen kost ongeveer 350 euro. Of koop een dagpas voor 75 euro waarvoor je entree, een welkomstdrankje en toegang tot het zwembad krijgt. In dit geval heb je geen gegarandeerde zitplek.

Wil je echt all-in gaan? Boek dan de hele boot voor jezelf en jouw 500 vrienden. Supertof voor een bedrijfsuitje, bruiloft of gewoon als je nog een extra 52.000 euro hebt liggen. Goedkoop is het zeker niet, maar wat een gruwelijke ervaring zou dit zijn als jij dit superjacht voor jezelf hebt. Drink je favoriete drankjes met je maten en probeer overheerlijke seizoensproducten in het restaurant terwijl je uitkijkt over de blauwe zee. Beter dan dit wordt het niet.

beach-club-thailand
Zie je jezelf hier ook wel relaxen?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!