Reisnieuws

Vanavond om 20.23 is er een mega vuurwerk- en droneshow te zien in Amsterdam

a'dam-toren-drone-vuurwerk-show

Op 31 december zou er een unieke vuurwerk- en droneshow bij de A’dam Toren aan het IJ in Amsterdam te zien zijn. Deze show ging afgelopen zaterdag niet door vanwege code geel en de harde wind. Vanavond, op de symbolische tijd van 20.23, gaat deze show alsnog te zien zijn voor Amsterdammers en bezoekers. Dit belooft een mega show te worden die we nog niet eerder in Nederland hebben gezien.

Vuurwerk- en droneshow in Nederland

Zaterdag kon de show niet doorgaan vanwege de windkracht 6. Vuurwerk mag namelijk alleen tot windkracht 5 worden afgestoken en daarom ging het festijn niet door. De organisatie vond dit zo jammer en had zoveel moeite gestoken in de voorbereiding dat zie hebben besloten het evenement te verplaatsen.

De wind is inmiddels flink gaan liggen en het lijkt er dus op dat het feest vandaag toch door kan gaan. Een echte aanrader als je in de buurt bent. Geen verkeerde planning voor op de maandavond. Het gaat om maar liefst 600 drones die samen bijzondere creaties zullen maken in de lucht. Of er ook vuurwerk afgestoken zal worden is nog de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door A’DAM Toren (@adam_toren)

Waar te zien?

De show is te zien bij de iconische A’dam Toren aan het IJ. Volgens de organisatie kun je de show het best zien vanaf de overkant van het IJ, aan de kant van het Centraal Station.

De A’DAM Toren staat onder andere bekend vanwege de Lookout Swing. Lees alles over deze toren en de swing in dit artikel.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!