Reisnieuws

Droomvacature: luxe resort op Malediven zoekt een boekverkoper

Malediven-droombaan-boekenverkoper

De Malediven staan bekend om hun extreem luxe resorts. Het is de ultieme bestemming om te relaxen, te zonnen, van de natuur te genieten en een boekje te lezen. Een van de meest luxe resorts op de eilanden is het 5-sterrenresort Soneva Fushi. Dit resort heeft sinds vorig de ‘Barefoot Bookseller’ boekenwinkel geopend. Dit is een schattig boekenwinkeltje waar je op blote voeten doorheen loopt. Barefoot Bookseller zoekt nu iemand die deze tent zou willen runnen.

Boeken verkopen op de Malediven

Het resort zoekt nu een toepasselijke werkenemer: The Barefoot Bookseller. Dit houdt in dat je op blote voeten boeken gaat verkopen. Lekker met de voetjes in het zand, boekjes erbij en gaan met die banaan. Dit klinkt als de ultieme rustgevende droombaan. Je zult ook meer dan genoeg tijd hebben om zelf wat boeken te lezen.

Een van de voorwaarden is dat je uiteraard zelf van boeken houdt. Jouw passie moet je natuurlijk met liefde over kunnen brengen op mogelijke klanten. Je moet weten welke boeken bij welke gasten passen, pro-actief gasten helpen en altijd in een goede mood zijn. Dat laatste lijkt ons niet heel erg lastig op een zonnig eiland. Je mag daarnaast ook lessen geven in creatief schrijven, kids voorlezen en er zijn doorgroei mogelijkheden.

malediven-vacature

Blog bijhouden

Een van de andere leuke taken is het bijhouden van een blog over jouw avonturen. Dit doe je niet alleen voor jezelf, deze blog zal ook met andere worden gedeeld. Later kun je, als een soort dagboek, terugkijken naar jouw mooie ervaringen. Een mooiere baan zijn we de laatste tijd niet tegengekomen, op schrijven voor Reisleven na.

De boekenwinkel gaat open in oktober. Als je de gelukkige bent krijg je eerst een opleiding van een maand. In deze maand leer je de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast leer je alles over het resort en de normen en waarden. De baan is in totaal voor 6 maanden en uiteraard krijg je ook salaris. Geef je hier op voor deze droombaan.

Wil je de Malediven bezoek maar is jouw budget hiervoor te laag? Deze Luxe Griekse bungalows zijn perfect alternatief!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!