Gear

Kijk binnen in de duurste en meest luxe camper van Nederland

camper-bus-luxe-duurste
Foto: Niesmann Bischoff Campers

Wat is kamperen toch altijd heerlijk in de buitenlucht. Midden in de natuur kun je echt genieten van al het moois om je heen en even lekker ontspannen. Of krijg je dat relaxte gevoel toch niet echt als je met een wc rolletje onder je arm naar het toilet loopt? Voor de luxe paarden onder ons hebben we een geweldige ontdekking gedaan: de duurste camper van Nederland. Niet zomaar eentje, maar een volwaardige villa met autogarage en fietsenlift. 

De luxe camper

Deze prachtige en bijzondere camper staat te koop in het Brabantse Oss. We hebben het over de Morelo Grand Empire 110GSO+. Aan niets zal het je ontbreken in deze kampeerwagen. Wasjes hoef je niet aan een lijntje buiten op te hangen, want aan boord zit zelfs een wasmachine. Ook afwassen is niet nodig op deze kampeervakantie met een luxe vaatwasser aan boord. Je zou bijna denken dat je in een hotel verblijft in plaats van een camper met deze luxe uitrustingen.

Het wordt allemaal nog mooier, want aan de achterkant van de caravan zit een garage. Hier past bijvoorbeeld een Mini Cooper in. Dit pareltje kun je vinden op de website van speciaalzaak Niesmann-Bischoff in Oss. Momenteel is het bedrijf tot 5 september gesloten in verband met vakantie en staat hij nog steeds te koop op hun site als we deze bekijken. Wij hebben nog nooit zo’n mooie douche gezien in een camper. Scheelt je weer een loopje naar de gezamenlijke douches en het zoeken naar een muntje daarvoor.

Vrachtwagenbewijs

De camper is helaas niet voor iedereen weggelegd, want je moet wel in het bezit zijn van een vrachtwagenbewijs. De bus is namelijk enorm met 11 meter lang, bijna 4 meter hoog en een gewicht van 14.000 kilo. Directeur van Niesmann-Bischoff Mark Hiemstra zei eerder tegen omroep Brabant dat dit soort kampeerwagens vaak worden aangeschaft door mensen van boven de zestig jaar die gepensioneerd zijn.

De camperwinkel heeft in juli dit jaar er zelfs al eentje verkocht. Hoeveel de vraagprijs is? Houd je vast: voor 949.000 euro is hij over de toonbank gegaan. Bijna een miljoen dus! Ontzettend veel geld, maar wel echt van alle gemakken voorzien. Wij zouden het wel weten als we miljonair zouden zijn.

duurste-luxste-camper-Nederland
Foto: Niesmann Bischoff Campers
douche-luxe-camper
Foto: Niesmann Bischoff Campers

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!