Gear

Handige musthave: deze hippe eenpersoons caravan voor je e-bike

eenpersoons-caravan-e-bike

Een e-bike is tegenwoordig niet weg te denken uit ons straatbeeld. Steeds meer mensen hebben hun stadfiets ingeruild voor een snelle en hippe e-bike. Scheelt je ook nog eens enorm veel tijd om van a naar b te komen, want met zo’n elektrische fiets ga je razendsnel. Heb je binnenkort een festivalletje maar nog geen slaapplek? Met deze eenpersoons caravan is dat voortaan geen probleem meer. 

Handige caravan voor jouw e-bike

Van sommige musthaves denk je weleens: waarom zijn ze er niet eerder mee gekomen? Dat dachten wij precies bij deze eenpersoons caravan. Wat een uitvinding! Het Duitse bedrijf ModyPlast kwam met dit geniale idee. Het bedrijf hield zich eerder bezig met produceren van onderdelen van racewagens. De corona-periode heeft er helaas voor gezorgd dat de opbrengsten van het bedrijf niet meer zo hoog waren als voorheen. Veel races waren namelijk gecanceld.

Als bedrijf kan je dan alleen maar doorpakken en met je creatieve brein op een nieuw idee komen. En wat voor een idee! Met deze eenpersoonscaravan wordt zelf  wildkamperen wel heel gemakkelijk. In Nederland is dit overigens niet toegestaan, maar de buitenwinkel Bever geeft verschillende tips hoe wildkamperen wel kan. Toch liever in Europa wildkamperen maar wel met een e-bike en caravan? Je kunt natuurlijk ook de e-bike op de fietsendrager zetten en de camper aan je auto.

fiets-caravan-mody-outdoor

slaapplek-eenpersoon-caravan

Geniale fietscaravan

Opzoek gaan naar een hostel of hotel is voortaan verleden tijd en je bent ook nog eens heerlijk midden in de natuur met deze eenpersoons kampeerwagen. De caravan is gemaakt om door de stad mee te scheuren, maar zoals eerder gezegd kun je hem natuurlijk ook aan je auto meenemen naar een verre reis en vanaf daar een stukje mee fietsen. Ook voor een slaapplek bij een festivalletje dichtbij in Nederland is hij een geweldige uitvinding. Een win-win situatie als je het aan ons vraagt.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe de caravan is ingedeeld? Binnen is er ruimte voor een inklapbare tafel en stoel. Ook kun je er zelfs een koelbox in zetten. Neem je altijd veel mee? Je kunt er 50 kilo aan in kwijt onderweg. Voor het gebruik buiten Duitsland is wel aan te raden de geldende verkeerswetten per land te bekijken. Voor deze Outdoor variant betaal je zo’n 7500 euro. Het is dan ook de duurste Mody fiets carvan van de 3 varianten. De goedkoopste begint bij 5000 euro.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!