Reisnieuws

Dit eiland voor de kust van Curaçao staat nu te koop

isla-di-yerba-eiland-curacao

Altijd al de droom gehad om een eigen eiland te bezitten? Dan is dit jouw unieke kans! Je kunt namelijk een privé-eiland aanschaffen voor de kust van het heerlijke Curaçao. Dit is de perfecte spot voor wat ontspanning, remote working of een spetterend feest. Maak kennis met het eiland Isla di Yerba.

Eiland te koop

Dit eiland is perfect als je het geschikt voor mensen die het hebben gehad met het drukke Nederland. Isla di Yerba is de plek om je in het paradijs te wanen. Het eiland is drie hectare groot en je kunt er mee doen wat je wilt, alle opties liggen nog open. Er is wel een regel: je mag maximaal 10 villa’s bouwen op het eiland.

Je kunt dus het eiland kopen en villa’s verkopen of verhuren. Je kunt ook jouw eigen community bouwen en jouw favoriete personen over laten vliegen. Lekker leven zoals jij dat wilt. Dat klinkt toch fantastisch? Daarnaast ligt het voor de kust van Curacao en heb je dus de bewoonde wereld dichtbij jouw eigen privé-eiland.

isla-eiland-te-koop

Laatste onbewoonde eiland van Nederland

Isla di Yerba is officieel het laatste onbewoonde eiland van het Nederlandse Koninkrijk waar je op mag bouwen. Dat is dus een hele eer en een zware last om te dragen. Er wordt dus wel verwacht dat je netjes en voorzichtig omgaat met deze mooie taak.

Geinteresseerd geraakt in dit project en zie je dit eiland-leventje wel zitten? Bekijk dan even de site van Private Islands Inc. voor alle opties en de prijzen. Op dit site staat dat het eiland voor 8.8 miljoen dollar te koop staat. Droom sowieso even lekker weg op deze website, ze hebben namelijk nog veel meer eiland te koop staan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!