Experiences

Proost! Uit deze escape room kun je alleen ontsnappen door wijn te drinken

escape room wijn drinken parijs

Escape rooms zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Je hebt heel veel verschillende vette escape rooms. Denk bijvoorbeeld aan deze Harry Potter escape room. Voor liefhebbers van wijn is er nu een hele bijzondere Escape Room geopend in Parijs.

Escape room voor wijnliefhebbers

In Parijs hebben ze het namelijk iets anders aangepakt. In de stad van de liefde, het lekkere eten en de levensgenieters houden ze enorm veel van wijn. Geen wonder dat daar een wijn escape room is geopend. Dit noemen ze Wine Gaming. Het mooiste aan deze escape room? Je kunt er alleen ontsnappen door verschillende vino’s te proeven. Challenge accepted!

Je kunt de weg naar buiten vinden door puzzels op te lossen en te raden welke wijn je proeft. Ben jij een echte connaisseur en wil je jouw skills testen? Dan is de Wine Gaming perfect geschikt voor jou. Een onvergetelijk uitje met vrienden of collega’s. In de video hieronder een impressie:

Hoe werkt het precies?

Achter elk slot zit een glas wij verstopt. Je moet raden welke wijn achter welk slot zit. Op deze manier leer je spelenderwijs alles over wijn en kom je ook nog eens flink aangeschoten de escape room uit. Lukt het je om op tijd de code te kraken? Dan krijg je de mooiste fles wijn mee naar huis. Dat is nog eens pure winst!

Check de site van Wine Gaming voor alle opties. Ben jij sowieso een fan van Escape rooms? We hebben onlangs zelfs een lijstje met de 11 tofste escape rooms van Nederland voor je op een rij gezet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!