Overnachtingen

Friese Tiny House (met gratis wijn) is een van de tofste Airbnb’s van Nederland

airbnb-transformatorhuisje

Tijdens Pasen aan het zoeken naar een toffe overnachting voor een weekendje weg binnenkort? Zoek dan niet verder! Het is onze hobby om Airbnb af te struinen naar de meest bijzondere accomodaties. De accommodatie die we vandaag tegen kwamen is simpelweg bijzonder te noemen. Het is een voormalig transformatorhuisje en van de buitenkant zou je niet zo snel zeggen dat je er ook echt kunt overnachten. Niets is minder waar als je binnen komt kijken.

Transformatorhuisje op Airbnb

Dot transformatorhuisje ligt in Wirdum, onder de rook van Leeuwaren, en kun je met recht een tiny house noemen. Het is een mega klein, schattig, compact en bijzondere huisje. Of je iets tekort komt? Zeker niet. Het huisje heeft ondanks zijn grootte alles wat je maar nodig hebt in dit tiny house. Daarnaast heb je aan alle kanten grote ramen waardoor je een uitzicht hebt over het typisch Nederlandse landschap.

Dit huisje staat al meer dan 100 jaar als een rots. meer dan 100 jaar dit voormalige transformatorhuis. Het is met heel veel zorg en aandacht omgebouwd tot een mooie trekkershut. Je zou het ook een tiny house kunnen noemen, want ondanks de kleine ruimte is het van bijna alle gemakken voorzien, zo zegt de advertentie op het platform. Even binnen kijken dus!

airbnb-friesland-tiny-house

Airbnb met hoge score

Ondanks dat het een mini huisje is heb je een ruimtelijk gevoel in dit transformatorhuisje. Er is veel licht en zicht en een moderne en lichte betimmering. In totaal heeft het huisje 28m2 vloeroppervlakte. In de titel van de Airbnb staat ‘Ontspanning met gratis fietsen en wijn!’. Dit klinkt als muziek in de oren. Daarnaast is het huisje voorzien van keuken met koelkast, magnetron met grill functie, inductie kookplaat, koffiezetapparaat voor koffiepads, potten en pannen en bestek.

Deze accommodatie is hoog aangeschreven op het platform. 54 recensies en een gemiddelde score van 4,96(!!) van de 5 sterren. Een ongekend hoge score en als je door de recensies scroll is iedereen vol lof. Bekijk de Airbnb hier. 

Lees ook: Op Airbnb staat nu een volledige Friese kerk om in te overnachten

airbnb-frisland-transformatorhuisje

transformatorhuisje-airbnb

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!