Gear

Met deze gemotoriseerde opblaasband met joystick race je over het water

gemotoriseerde-opblaasbanden

Heb je nog eventjes vakantie? Dan is deze gemotoriseerde opblaasband een een echte ‘musthave’. Je scheurt hiermee letterlijk over het water. Extra veel plezier tijdens het zwemmen in de zee of zwembad gegarandeerd! Je kan deze gadget vergelijken met een speedbootje of waterscooter, maar dan in de vorm van een opblaasband. Daarnaast word je ook nog eens heerlijk bruin in het water hiervan, want op deze opblaasband zit je helemaal vrij.  

Gemotoriseerde opblaasband

Voor een beetje waterpret ben je nooit te oud. Wat is er nou leuker dan racen tegen je vrienden of familie op het water? Dat wil toch iedereen ? Welke leeftijd je ook hebt, je voelt je weer even kind in het water door deze gemotoriseerde banden. Vooral als waterrat kun je hier geen genoeg van krijgen.

Deze musthave lijkt een beetje op die banden waar je vroeger in zat toen je razendsnel van de wildwaterbaan afging. Herinner je de tijd nog? Extra luxe van dit waterspeeltje is dat er nog een joystick opzit,  waarmee je gas kunt geven en zelfs mee kan sturen over het water. Oppassen dat je niet steeds je waterspeelgoed kwijt bent, want wij kunnen ons wel voorstellen dat hij erg gewild is.

Hoe werkt het?

Aan de voorkant van deze blauwe band vind je een joystick waarmee je naar rechts en links kan sturen. Klinkt al tof, maar dat is nog niet alles. Je kunt met de band namelijk een compleet rondje draaien. Bang dat hij niet comfortabel zit? Ook hier is aan gedacht.  Er zit een kussen in je rug, waardoor je lekker kan chillen.

Je cocktail of frisje kun je ook nuttigen tijdens de rit, want de band heeft een speciale bekerhouder. Wat heerlijk! Nu nog oppassen dat je niet met je drankje tegen iemand aanbotst, want deze band gaat mega snel. Voor 125 dollar kun je deze gemotoriseerde opblaasband van Poolcandy bestellen op Amazon. Ben je nu helemaal enthousiast geworden naar deze gemotoriseerde opblaasband? Er bestaat nu ook een opblaasbare spelletjestafel waar je urenlang plezier mee kunt beleven.tuberunner-opblaasband

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!