Essentials

Travel lifehack: zo sneak je 3 extra setjes kleding mee tijdens jouw vlucht

nekkussen-reizen-hacks
Deze reishack maakt je leven weer een stukje makkelijker

Dra-ma: kleding pakken voor een trip van een paar dagen. Zwemkleding, hoodies, shirts, nette kleding, outdoorwear, alles moet mee. Zul je altijd zien dat al je spullen nét niet in je handbagagekoffer passen en dan kies je toch maar voor ruimbagage. Een stuk duurder en bovendien sta je op bestemming weer een uur te wachten tot je koffertje eindelijk de band op wordt gerold. Niet met deze geniale hack!

Hacks op Tiktok

Tegenwoordig worden er ontzettend veel handige lifehacks gedeeld op Tiktok, de een nog slimmer dan de ander en je vraagt je bijna af hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Kende je bijvoorbeeld al de #pillowhack? Hier stoppen mensen hun kleding in een kussensloop – dat er vervolgens nog steeds uitziet als een normaal kussen en zo mee het vliegtuig in kan. Wow.

De hack die we vandaag met jullie willen delen lijkt hier heel veel op maar in plaats van een sloop gebruiken we een nekkussen. Zo eentje die je gewoon om je nek mee het vliegtuig in kan dragen. Niemand die wat doorheeft en jij kunt mooi goedkoop met handbagage reizen.

nekkussen-vliegtuig-reishack
Het Dot&Dot nekkussen dat je vol kunt stoppen met kleren. Geniaal! (bron: amazon)

De Tube Travel Neck Pillow

Dit is ‘m dan: de Tube Travel Neck Pillow. Een multifunctioneel nekkussen waar je slechts de vulling uit hoeft te halen en te vervangen voor je eigen kleding. Er passen zo’n beetje drie sets kleding in en dat scheelt weer ruimte in je handbagagekoffer.

Je koopt ‘m op Amazon voor een pittige $45, maar bedenk dat je hiermee geld bespaart dat je anders had uitgegeven aan ruimbagage. Door zijn populariteit is het nekkussen vaak uitverkocht maar gelukkig zijn er goede alternatieven, zoals het nekkussen van Dot&Dot (te koop voor $25).

nekkussen-amazon-reizen-hack
Stop gemakkelijk een paar extra sets kleren in je nekkussen (bron: amazon)

Dat is nog eens lekker goedkoop vliegen. En met deze handige Netflix-hacks hoef je je ook zeker niet te vervelen op reis!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!