Roadtrip

Inspiratie: Geraldine Kemper bouwt een busje om tot toffe camper

geraldine kemper camper bestelbus

Heb jij de droom om met een eigen camper de wereld rond te reizen? Dan ben je niet de enige! Voor veel mensen is dit de ultieme droom en vrijheid. Ook Geraldine Kemper (it’s in the name) is een reislustig persoon en heeft niet voor niets 3opReis gepresenteerd in het verleden. Geraldine bouwde haar bestelbusje om tot een prachtige camper en deelt het resultaat met de wereld. Dit is een goede dosis motivatie en inspiratie om ook eindelijk aan jouw project te beginnen. 

Geraldine Kemper: reisfanaat in hart en nieren

Deze presentatrice staat bekend om haar mooie reisprogramma’s. Het reizen zit in haar DNA en ze heeft voor haar werk veel mooie trips mogen maken. Ze liep al een langere tijd rond met het idee om een roadtrip te maken met een camper. Vorig jaar hakte ze de knoop door en kocht samen met haar vriend een bestelbus. Deze bestelbus heeft ze omgetoverd in een prachtige camper naar eigen smaak.

Dit project komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Ze schakelde de hulp in van bedrijf Cabinvan. Samen haalden ze het rijtuig helemaal leeg en gingen aan de slag met schuren, verven en het inrichten. Het stel besloot geen douche en wc in de bus te bouwen om zo meer ruimte over te laten. “Dat doen we allemaal wel op de bestemming zelf”, vertelt Kemper aan RTL Boulevard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D&B Inbouwstation (@dnb_inbouwstation)

Camper inclusief bed en keuken

De inrichting en het resultaat mag er zeker wezen. Samen met Cabinvan hebben ze er een volwaardige camper naar eigen smaak van gemaakt. De camper is voorzien van bed, keken, super audio systeem en een toffe look. Samen met haar vriend gaan ze komend jaar dus toffe avonturen meemaken die inmiddels ook een naam heeft: Kees.

Geraldine en vriendlief zijn van plan om naar het oosten te reizen. Ze hebben Mongolië en zelfs Japan op de planning staan. Kees zal dus flink wat kilometers maken. De eerste reis ging naar Brabant om de trouwe viervoeter te delen. Je moet natuurlijk ergens beginnen! Bekijk het resultaat hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!