Essentials

Action stunt met handige reiskoffers voor maar €16,95

goedkope-reiskoffer-action
Jouw nieuwe reismaatje? action

Ben je ook wel weer eens toe aan een nieuwe koffer? Dit is je moment om er alvast eentje te scoren voor je volgende vakantie: Action heeft deze week namelijk zeer degelijke reiskoffers voor je in de aanbieding voor een klein prijsje. Voor €16,95 heb jij al een nieuwe valies te pakken. Hebben!

Action stunt met goedkope reiskoffers

Wat houden we toch van de Action. Ze hebben vaak de handigste spullen voor een fractie van de prijs van concurrenten. Deze week – van 11 t/m 17 oktober – maken ze het helemaal bont door hun koffers nogmaals in prijs te verlagen. Voor minder dan 17 euro heb je een prachtig nieuw reismaatje.

Het gaat hier om de handbagagevariant Brussel van het merk Spilbergen. Hij heeft een inhoud van circa 30 liter en precies de juiste afmetingen om bij iedere vliegmaatschappij in het handbagagevak te mogen: 52x33x20 om precies te zijn.

koffer-action-zwart

De perfecte trolley voor een korte reis

De koffer is ideaal voor een korte reis. Met zijn hardshell omhulsel kan ‘ie wel tegen een stootje, als je ‘m bovenin het bagagevak mikt bijvoorbeeld. Er zit een slotje op en hij is beschikbaar in drie kleuren: blauw, rood en zwart. De valies heeft vier wieltjes en de trekstang is in hoogte verstelbaar. De binnenkant van de koffer is voorzien van een ritsvak en banden zodat je jouw bagage eenvoudig en overzichtelijk kunt inpakken.

Je koopt dit product helaas niet online, dus ren even naar jouw dichtstbijzijnde Action-winkel (die zijn gelukkig nooit ver weg) en kies je favo kleur. We zijn benieuwd hoe goed de kwaliteit van deze koffer is, maar voor zo’n prijs mogen we sowieso niet klagen, toch? Klaar voor je volgende vakantie?!

koffer-action-binnenkant-slot

Koffer ingepakt en op het vliegveld gearriveerd? Zo kom je het snelst door de security!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!