Experiences

Halloween tip: slapen in dit magische horror hotel midden in een griezelig bos

halloween-tip-frans-horror-hotel

Wie van origineel griezelen houdt boekt op zaterdag 29 oktober een kamer in Le Barn: een magisch gelegen hotel – drie kwartier ten zuidwesten van Parijs – waar het die nacht spectaculair spannend is voor gasten met lef. Want je wordt er dan het donkere bos rond dit landhuis ingestuurd, om de legende van Barn Witch op te lossen. In een groepje met anderen, of heel dapper in je uppie. Dit is reisnieuws voor durfals. 

Originele Halloween

Het enige wat je aan hulpmiddelen meekrijgt tussen de zwarte zwijgzame bomen zijn een lamp, een kompas en een landkaart. Maar je weet niet wat er in het duister allemaal leeft en beweegt. Verstopt zich hier ergens een bovennatuurlijke kracht met kwade bedoelingen? Hoe gek moet je eigenlijk zijn om de gok te nemen en ’s nacht door dit bos te lopen? Want lang blijft je lamp niet branden, en dan daalt het diepste duister in.

Om je heen onheilspellende geluiden. Je wordt gevolgd, hoort enge geluiden en schrikt je steeds weer lam. Toch, je móet het hoofd koel houden om de weg terug te vinden naar Le Barn. Wie dat als eerste lukt, wacht een mooie beloning: de winnaar krijgt de overnachting cadeau in dit Franse hotel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Le Barn ♾ (@lebarnhotel)

Heerlijke plek, ook voor de kinderen

Deze nachtelijke Halloweentocht is speciaal voor volwassenen, maar de groene wereld van Le Barn is ook een perfecte plek voor herfstvakanties met het hele gezin. Vanaf 22 oktober worden er vanwege Halloween kinderactiviteiten georganiseerd zoals heksenjachten, spookavonden en workshops taarten bakken en versieringen maken met pompoenen. Er wordt ook Engels gesproken door de begeleiders.

Speciale activiteiten voor kinderen van 22 oktober tot en met zondag 6 november. Le Barn Witch Project (adults only) op zaterdag 29 oktober vanaf 9 uur ’s avonds. Je boekt deze unieke ervaring vanaf 205€ per nacht per twee personen, inclusief ontbijt. Op zoek naar meer enge plekken? Deze 10 plekken zijn alleen voor mensen die niet bang zijn.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!