Reisnieuws

Geniaal: hotelpersoneel pakt handdoeken bij zwembad van mensen terug

hotel-tenerife-zwembad-handdoeken-weghalen

We kennen het fenomeen van toeristen die handdoeken bij het zwembad leggen allemaal. Hotelgasten rennen in de ochtend met hun handdoeken naar het zwembad, om daarna weer naar bed terug te keren. Vaak zijn dit Nederlanders en daar zijn we verre van trots op. Een hotel op Tenerife heeft hier nu iets op bedacht. Dit is karma!

Handdoekje leggen werkt niet bij dit hotel

Dit vreselijke fenomeen zie je vaak bij all-inclusive hotels. Bij sommige hotels leggen gasten al vroeg hun handdoek neer zodat ze de gehele dag een goede plek hebben. Dit is een van de grootste ergernissen onder reizigers en hotelpersoneel.

Van Spanje tot Turkije, dit fenomeen zie je op veel plekken terug. Een jaar geleden ging deze video hieronder helemaal viraal. Dit was in het Eftalia Resort Hotel in Turkije. Kijk en voel mee met deze ellende:

Oplossing bedacht door hotelpersoneel

Een hotel op Tenerife heeft nu een hele slimme en doelgerichte aanpak. Het gaat hier om het Gran Costa Adeje Hotel. Het personeel is hier heel duidelijk, net zoals het bord bij het zwembad. Alle handdoeken op stoelen worden weggehaald als ze er voor tien uur in de ochtend liggen.

Een video van dit tafereel gaat nu helemaal viraal op Tiktok. Je ziet op een van de video’s hoe een medewerker allemaal spullen pakt en ergens anders neerlegt. De maker van het filmpje vermaakt zich kosteloos. Kijk en geniet:

@mandsandrands #Granhoteltenerife #poolsunbeds #nosavingsunbedsbypool #GranhotelCosta Adeje #costaadeje #towels #hotelsecurity #Britsonholiday #germansonholday #dutchonholiday ♬ Unstoppable – Sia

@mandsandrands #tenerife #pool #sunbedsaving #towelson sunbeds #hotelsecurity #GranHotelCostaAdeje #granhoteltenerife ♬ Unstoppable – Sia

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 🏝️

Ontdek de mooiste bestemmingen, de allerleukste winacties en een zee aan reisinspiratie!